Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skjortor Bebis

Letar du efter något fint babyplagg för festligare tillfällen? Då kanske en skjorta eller blus till din bebis är precis det du söker. Här har vi på NK samlat alla våra bebisskjortor och bebisblusar från flera populära märken.

0 produkter

Söt och festfin i skjorta för bebis

Vid jul, midsommar eller kanske på det allra första kalaset – det finns många tillfällen under din babys första år då en fin blus eller skjorta kan komma till användning. Dessutom är de roliga att styla med söta accessoarer som hängslen, flugor och andra detaljer. Men en bebisskjorta kan givetvis användas även mitt i vardagen.

En denimskjorta, bomullsskjorta eller linneskjorta för bebis ger både ett tufft, sött och stilsäkert intryck till såväl vardags som lite mer dressade tillfällen. En klassiskt vit skjorta med en söt liten fluga till, kan kännas extra festlig och söt vid högtider. Här på NK hittar du även fina blusar för bebisar, kanske en med söta detaljer som volanger och puffärmar?

Köp NK:s skjortor och blusar för bebis online

Vi vet hur viktigt det är för dig som förälder med babykläder av hög kvalitet och bra material. Därför har vi lagt extra omsorg i valet av de produkter som ingår i vårt sortiment. Det ska vara enkelt att köpa en bra blus eller skjorta till din bebis hos oss.

Filter

  logga in med lösenord

  LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
  Läs mer om medlemskapet