Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tröjor & Koftor Baby

Är du ute efter en varm, stickad babykofta eller en söt babycardigan? I vårt utvalda sortiment av babytröjor och -koftor finns många fina alternativ till familjens yngsta medlem. Välj bland fina färger, gulliga motiv och babytröjor från flera exklusiva modemärken.

4 produkter

 

Sweatshirt, cardigan och kofta för bebis i olika stilar

Varma och mysiga överdelar är oumbärliga basplagg i varje babys garderob. Från stickade babytröjor i ull, till huvtröjor i mysig pile, söta babycardigans och sportiga hoodies för bebisar. En stickad babykofta eller varm tröja är ett perfekt andra lager under höst och vinter, medan en tunn tröja i mjuk bomull eller en virkad babykofta kan vara lagom varm en solig vår- eller sommardag.

I vårt sortiment av bebiströjor hittar du många söta och tuffa modeller, med detaljer som raglansömmar, knappar, fickor, dragkedjor och fina tryck. Välj en stickad babykofta i en neutral, lättmatchad nyans – eller kanske en tröja för nyfödd i fina, färgglada mönster.

Varmt och mysigt med stickad babykofta i ull

Vill du ha en riktigt varm och skön kofta till nyfödd, som samtidigt andas och transporterar bort fukt? Då ska du satsa på en stickad tröja för bebis i ull eller sköna ullmixar. Ull är ett fantastiskt naturmaterial med praktiska egenskaper. Som material är det känt för att hålla värmen bättre än andra textilier, även när det blir fuktigt. 

En annan praktiskt egenskap som verkligen talar för babytröjor i ull, är att det isolerar både mot värme och kyla. En tunn stickad babykofta av ull kan därför lika gärna användas om sommaren, som under vintern. Är du noga med att klä din baby i textilier som är fria från skadliga kemikalier? Välj då bebiskoftor och -tröjor i obehandlad ull.