Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Underkläder & Badkläder Baby

Bebisar mår som bäst när de hålls varma, torra och rena. Hos oss på NK hittar du ett handplockat sortiment av söta babystrumpor och sköna underkläder för bebisar, till alla situationer. Välj bland fina färger, populära märken och sköna textilier.

13 produkter

 

Små och söta babystrumpor

Ett av den nyblivna förälderns viktigaste jobb är att hålla sin nyfödda baby varm. Att hålla deras fötter skyddade, det är en uppgift som inte alltid är helt enkel – bebisar råkar nämligen tävla i sporten om vem som kan sparka av sig babystrumporna snabbast. Kanske känner du igen känslan av att just ha satt på ett par nya strumpor på en nyfödd bebis, för att i nästa sekund upptäcka hur ena har försvunnit? Du är inte ensam.

Bebisstrumpor är knappast något man kan ha för mycket av. Våra mjuka strumpor och sockor för bebisar hittar du i flera fina nyanser och tjocklekar. Från mysiga raggsockor till bebis och vadderade ullstrumpor för bebis, till söta små sockor som även matchar finskorna.

Underkläder och uv-kläder för bebis

I denna produktkategori hittar du även våra trosor och kalsonger för bebisar. Sköna underkläder är något som alla små bör ha. Ett extra slag vill vi slå för underkläder för baby i mjuk och ekologisk bomull, som är tillverkade utan skadliga kemikalier.

Kanske söker du badkläder till din bebis, som en baddräkt eller badbyxor i bebis-storlek? Även det hittar du hos oss i flera olika utföranden – tuffa, såväl som söta med volanger och fina motiv. Ta gärna en extra titt på våra fina uv-kläder för bebis, som effektivt skyddar barnets känsliga hud mot solens strålar.