Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Accessoarer Barn

Med fina accessoarer för barn kan även de yngsta i familjen styla sina outfits efter humör och behov. Söta smycken, barnklockor, skärp, väskor och mössor för barn utgör bara en liten del av vårt breda sortiment av barnaccessoarer på NK.

87 produkter

 

Snygga och praktiska accessoarer för barn

När det kommer till kategorin barnaccessoarer finns det ett nästintill gränslöst utbud av olika produkter. Från de mest praktiska, som klockor, värmande barnmössor och vantar för barn, till de rent dekorativa accessoarerna som halsband, hårband, gnuggisar och armband för barn. De kan vara tuffa eller söta, roliga eller neutrala – och komma i alla olika material och färger.

En klocka för barn kan vara den perfekta julklappen eller födelsedagspresenten för barnet som just börjat lära sig klockan – eller den stilmedvetna junioren. En handväska för barn passar det äldre barnet lika bra som förskolebarnet som vill bära sina egna saker eller gärna leker med mammas handväska. Det finns helt enkelt en accessoar för alla barn och tillfällen.

Barnaccessoarer för flickor och pojkar

När man talar om accessoarer, så har det traditionellt sett förknippats med hårprydnader, smycken och väskor avsedda för flickor. Men accessoarer för barn är lika mycket till för pojkar. Oavsett om det gäller smycken, skärp, barnmössor eller väskor, så anser vi på NK att de är ämnade för alla barn som vill bära dem.

Vantar och mössor för barn

När sommaren lider mot sitt slut eller under årets allra kallaste månader, blir vantar och mössor för barn oumbärliga. De är dock inte enbart praktiska plagg, utan också accessoarer som kan lyfta stilen eller låta ditt barn addera lite extra personlighet till sin outfit. 

Sportiga kepsar har varit populära i många decennier. Men det finns också tuffa och stilsäkra kepsar för barn i andra modeller, som militärkepsar, gubbkepsar eller skepparkepsar för barn. Är du ute efter en tjockare barnmössa är stickade beanies för barn ett trendsäkert val. Vintermössor för barn kommer även de i många olika modeller, från de klassiskt ribbstickade till extra varma, fodrade barnmössor med öronlappar. 

En annan kroppsdel som lätt blir kall, är barnens små händer. Särskilt eftersom de ofta leker utomhus och då kan bli både blöta och smutsiga. I vårt sortiment hittar du flera fina och sköna tumvantar, handskar och fingervantar för barn. Välj bland allt från små tumvantar av ekologisk bomull för babyn, till fingervantar av större modell för juniorer. 

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet