Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Barnkläder

Snygga, sköna och inte minst funktionella – barnkläder ska uppfylla många kriterier. Hos oss på NK hittar du kvalitativa, fina och coola barnkläder som representerar det senaste barnmodet. Upptäck vårt breda sortiment av barnkläder för pojkar och flickor, från populära varumärken.

Barnkläder

551 produkter

 

Kvalitativa kläder för stora och små barn

Att vara förälder till växande små, är att ständigt vara på jakt efter nya barnkläder. Det går hål på knäna, envisa fläckar vägrar ge med sig, vantar tappas bort och nästan över en natt har favoritbyxorna blivit för små. Barnaåren är onekligen en period då det går åt kläder i rask takt – och då kvalité verkligen blir avgörande för klädernas hållbarhet i en krävande vardag.

Oavsett om du söker pojkkläder, flickkläder eller små söta plagg till en baby, hittar du barnkläder i önskad storlek i vårt sortiment. För oss på NK är det viktigt att du som kund är trygg i vetskapen om att du alltid får riktigt bra barnkläder, när du handlar hos oss. Därför handplockar vi våra barnplagg och -kläder, för att vi ska kunna garantera hög kvalitet och snygg design.

Märkeskläder för barn

Vem har sagt att märkeskläder endast är för vuxna? I dag har de allra flesta större modehus klädkollektioner även för familjens små. Därför kan du i vårt utbud av barnkläder hitta märkeskläder i klassisk design och stilrena snitt, perfekta för det trendmedvetna barnet eller om du som förälder tycker om att klä dina barn i trendiga klassiker. 

Märkeskläder för barn innebär oftast klassiska plagg som håller över tid och genom föränderliga modeflugor. Därför kan du med gott samvete motivera köp av märkesplagg för barn om du, precis som vi på NK, tycker att hållbarhet är viktigt. Tidlösa och klassiska märkeskläder för barn kan nämligen både ärvas eller säljas vidare till ett bra andrahandsvärde. 

Barnkläder för alla årstider och tillfällen

Letar du efter nya barnkläder inför skolstart, varma kläder inför vintern eller kanske sommarkläder till dina barn inför en stundande semester? Hos oss på NK finner du snygga, söta och coola barnkläder för alla tänkbara tillfällen och årstider. Från de allra viktigaste basplaggen som strumpor, underkläder och barnjeans, till varmfodrade barnjackor, mysiga hemmakläder, barnklänningar och färgstarka accentplagg för barn.

Kläder för barn av bra material

Barn är nyfikna varelser som spenderar en majoritet av sin tid med att leka, krypa och – inte sällan – bli smutsiga. Det kräver kläder av bra och hållbara material, som tål både aktivitet och att tvättas ofta. Dessutom är det viktigt att de material som finns i barnkläder är skonsamma mot huden, eftersom barn ofta har lite känsligare hud än vuxna. 

I vårt sortiment på NK hittar du inte bara barnkläder för pojkar, flickor och baby i populära material som denim, ull och bomull. Du hittar också ett stort utbud av barnkläder märkta med kvalitetsstämpeln Oeko-Tex. Detta är en garanti för dig som är extra mån om att de barnkläder du köper inte ska innehålla skadliga kemikalier, samt vara tillverkade med höga krav på miljövänlig hållbarhet.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Sport

 • Storlekar för barn

 • Storlekar för accessoarer

 • Storlekar för sportartiklar

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet