Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Byxor & Shorts Barn

Är det dags att köpa nya byxor till ditt barn? Hos oss på NK hittar du många fina barnbyxor och barnshorts av hög kvalitet. Jeans, chinos, leggings eller träningsbyxor för barn – välj det som passar ditt barn bland byxmodellerna i vårt handplockade sortiment.

Byxor & Shorts

63 produkter

 

Fina byxor för barn från populära märken

Byxor är ett praktiskt plagg som många barn bär nästan dagligen. Hemma, i skolan och under vilda lekar utomhus såväl som inomhus. Det spills, blir gräsfläckar, trillas och att det ibland råkar gå hål på byxknäet – ja, det är en del av att vara barn. Barns aktiva livsstil ställer med andra ord stora krav på barnbyxor, som måste tåla en del. 

I vårt sortiment på NK har vi satsat på byxor för barn från populära klädmärken, där design, god passform och hög kvalitet är i fokus. På så vis vet vi att våra byxor och shorts för barn håller över tid – och genom många tvättar.

Allt från jeans till shorts för barn

Byxor för barn kommer i många olika modeller, färger och material. Från de mest klassiska av blåjeans, till sweatpants och shorts för barn. De kan vara mönstrade eller enfärgade, tillverkade av linne, bomull, denim eller många andra material. För precis som vuxna, behöver även barn en bra garderob med byxor till olika slags tillfällen och situationer. 

Jeans för barn är en riktig klassiker som ständigt är populär. De är praktiska, tåliga och sköna – och finns dessutom i många olika stilar. Vare sig det gäller långa jeans i svart, vitt eller blått, eller ett par klassiska denimshorts, så är barnjeans alltid ett lika stilsäkert val, som går att styla och matcha med nästan allt i garderoben. 

Andra populära byxor för barn av vardagsmodell, som finns i både långa och korta modeller är:

  • linnebyxa för barn
  • chinos för barn
  • cargobyxor för barn
  • manchesterbyxor för barn

Mysiga, mjuka och sportiga byxor för barn

Oavsett om du har barn i småbarnsåldern eller skolåldern, så finns det vissa sorters byxor som alltid hör hemma i barngarderoben. Bland dem hör mjukisbyxor och träningsbyxor för barn. För mysiga stunder hemma eller under inomhuslek är en mjukisbyxa för barn populärt. De är följsamma och sköna, vilket gör dem perfekta vid avslappnade tillfällen eller på långa bilresor.

Söker du ett varmare och – om möjligt – mysigare alternativ, kan du välja ett par fleecebyxor för barn. Dessa passar även utmärkt att ha under skalkläderna eller overallen om vintern. Är ni en familj som gillar utomhusaktiviteter? Med tåliga fritidsbyxor för barn är ni redo för det mesta – oavsett om det gäller en picknick i skogen, sommarvandring eller aktiv utomhuslek.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för barn

Logga in