Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jackor & Ytterkläder Barn

En bra jacka för barn är tveklöst ett av de viktigaste basplaggen i barngarderoben. Vare sig du söker en varmfodrad vinterjacka i dun eller en snygg sommarjacka för barn, hittar du många fina modeller från populära varumärken hos oss på NK.

17 produkter

 

Kvalitativa ytterkläder för barn i alla åldrar

Barns levnadsvanor ställer krav på tåliga ytterkläder. De ska vara slitstarka och enkla att röra sig i, utan att bli för klumpiga. Men de ska också säkerställa att dina barn hålls lagom varma, samt skyddade för blåst och väta. Funktionalitet är dock bara en viktig aspekt att ha med i beräkningen – snygg design är minst lika viktigt, om du frågar oss. 

I vårt samlade sortiment av ytterkläder för barn hittar du därför inte bara plagg som håller mycket hög kvalitet, utan de är också utvalda att representera omtyckta modeklassiker såväl som säsongens trender inom barnmode. Oavsett om ditt barn är ett eller tio år, om du söker en flickjacka eller pojkjacka, så hittar du alltid ett stort utbud av jackor för barn hos oss.

Fina jackor för barn oavsett tillfälle

När det kommer till jackor för barn, finns det ett stort utbud gällande design. I dag är det nämligen inte längre ovanligt att stora varumärken, som förr främst designade ytterkläder till vuxna, nu även designar barnkollektioner med både klassiska och trendiga plagg. 

Hos oss på NK kan du handla fina barnjackor för alla slags tillfällen. Kanske letar du efter en sval sommar- eller vårjacka för barn i material som denim eller återvunnen polyester? Eller en trendig dunpuffer som kan bli en perfekt höstjacka eller vinterjacka till ditt barn? En finare barnkappa i ull är inte heller fel – särskilt inte för lite mer uppklädda tillfällen. 

Välj rätt ytterkläder för barn

Är du osäker på vilken barnjacka du ska köpa? Börja då med att utgå från när, var och hur den ska användas. Gäller det ett yngre barn i förskoleåldern, är det alltid klokt att välja slitstarka, varma och vattenresistenta plagg efter årstiden, eftersom sannolikheten är stor att dagarna bjuder på mycket utomhuslek. Overaller, skalkläder och regnkläder är vanliga exempel.

Med äldre barn börjar passform och design ofta spela en allt större roll. Kanske har de till och med utvecklat preferenser gällande stil, färg och design? Ett tips är att plocka ut ett antal jackor för barn som uppfyller dina krav och de behov du ser, och sedan låta ditt äldre barn själv få välja bland dem.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet