Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jeans Barn

Jeans för barn är ett av de mest användbara basplaggen i ditt barns garderob. Här på NK hittar du mångsidiga och slitstarka denimbyxor i flera färger – från välkända märken i stilsäkra modeller. Vilka jeans blir ditt barns favorit?

Jeans

0 produkter

 

Jeans för barn från stilsäkra märken

Jeans för barn – det finns få byxor som är så högt älskade världen över, som denna evigt trendiga klassiker i denim. Vi vågar nog påstå att barnjeans är ett av de absolut mest användbara och mångsidiga plaggen i garderoben. De passar lika bra till vardags, med enkla t-shirts eller avslappnade hoodies, som de gör vid mer uppklädda tillfällen ihop med blusar, skjortor eller glittriga toppar. 

Här på NK värdesätter vi hög kvalitet och modegrad – även när det kommer till mode för barn. I vårt sortiment hittar du därför barnjeans från flera populära och stilsäkra varumärken, oavsett om du söker jeans till pojkar eller flickor. Mörkblå, ljusblå eller svarta jeans för barn – med ett par i varje färg är ditt barn redo för både skoldagar, avslappnade helger och kalas. 

Straight, slim eller baggy – jeans för barn i olika modeller

Barnjeans finns i många olika modeller. Från vanliga raka modeller, till utsvängda jeans med ben som blir vidare vid anklarna. När det kommer till barn i de yngre åldrarna är det oftast komfort som behöver sättas i främsta rummet. Här är det populärt att välja ett par mjuka jeans för barn, som är extra behagliga mot den känsliga huden.

Allteftersom barnen blir äldre, börjar de så småningom experimentera med sin stil. En stilren stuprörsmodell fungerar alltid, oavsett om du söker jeans för barn till kille eller tjej. Men det finns också trendigt vida jeans för barn i culotte-modell, klassiska bootcut jeans för barn och mom jeans för barn med hög midja. 

Bland de mer löst sittande modellerna, som är lika populära bland både pojkar och flickor, hittar du även loose fit jeans för barn. Eller varför inte testa ett par coola och trendiga baggy jeans för barn? Oavsett vilka jeans just ditt barn föredrar så är i alla fall en sak säker – jeans är gjorda för att leva i, oavsett hur gammal du är.