Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jumpsuits Barn

Byxdress, onesie, playsuit eller byxdräkt – jumpsuits för barn har lika många namn som de har olika utseenden. Tuffa, söta, varma eller somriga. I vårt sortiment hittar du jumpsuits för barn i flera olika stilar och sköna material.

0 produkter

 

Söta och tuffa jumpsuits för barn

Få plagg löser vardagsproblemet med att klä barnen så snabbt som jumpsuits för barn. Glöm stressen med att leta fram rena byxor och tröjor på morgonen. En fin onepiece – som i själva verket är en heldress för barn – löser hela outfiten. De är sköna och bekväma för barnet att bära, eftersom de oftast designas i flexibla material och passformer som tillåter god rörlighet. 

En tuff byxdress i denim klär barn i alla åldrar – från de allra minsta till juniorer. En sval jumpsuit för flickor eller pojkar, kan också vara ett perfekt sommarplagg. Särskilt eftersom det finns gott om korta och ärmlösa modeller i härligt mönstrade tyger eller somriga färger. Men vem har sagt att en byxdräkt för barn endast passar i vardagen? Varför inte klä upp barnen inför kalaset i en modell i finare tyg, festligt mönster eller med glittriga detaljer?

Mysiga onesies för barn

Bland våra jumpsuits för barn finns det många fina modeller som kanske bäst beskrivs som mysoveraller. Extra sköna material som ull, sweatshirttyg, bomulls-pile och teddy-fleece, ökar både mysfaktorn och plaggets värmande egenskaper. Därför är onsies för barn väldigt populära – särskilt till små barn. Vill du ha en sportig mysoverall för barn, finns det fina modeller med huva och dragkedja.

Filter

  logga in med lösenord

  LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
  Läs mer om medlemskapet