Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kjolar Barn

Kjolar för barn är mångsidiga plagg, perfekta att bära under årets alla säsonger. Till bara ben om sommaren eller med tights på vintern. Upptäck de många fina, söta och tuffa barnkjolar vi samlat i vårt handplockade sortiment här på NK. Här kan du shoppa både vardagskjolar och festkjolar för barn.

6 produkter

 

Barnkjolar från populära märken

Vissa barn älskar att bära kjol – oavsett om det är en helt vanlig måndag, soffmys eller kalas hos kompisen. Andra bär dem hellre vid festliga tillfällen, som dop, julafton eller vid midsommarfirandet. Oavsett vilket, så är barnkjolen ett anpassningsbart och praktiskt plagg som tillåter stor rörelsefrihet för lekfulla och aktiva barn. 

Hos oss på NK finner du fina barnkjolar från många populära varumärken, där hög kvalitet och fin design är i fokus. Välj bland sköna material, trendiga detaljer och klassiska modeller som håller från säsong till säsong. Att investera i klassiska kjolar för barn av hög kvalitet, är ett smart val för dig som tycker att hållbarhet är viktigt och som gärna låter barnen ärva varandras kläder. 

Olika modeller, färger och mönster på kjolar för barn

Korta, långa, lekfulla, eleganta eller tuffa – kjolar för barn kommer i alla tänkbara färger, mönster och modeller. På samma vis kommer våra barn med sina unika personligheter och med olika stilpreferenser. För att spegla barns vackra olikheter, har vi på NK handplockat ett variationsrikt sortiment av barnkjolar i många olika modeller och stilar. Från sockersöta barnkjolar i broderad organza, till coola kjolar i läderimitation för barn. Kanske älskar just ditt barn att känna sig som en prinsessa i en vid tyllkjol för barn eller en vacker volangkjol för barn? En klassisk jeanskjol för barn är ett alternativ som passar året runt, både under soliga sommardagar och under kyligare månader. Dessa kommer dessutom ofta med praktiska fickor. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet