Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Klänningar & Tunikor Barn

Letar du efter en fin klänning till ditt barn? Här på NK hittar du en stor variation av barnklänningar i olika stilar och modeller. Välj bland mönster, nyanser och olika textilier – hos oss finns klänningar för alla slags barn och tillfällen.

9 produkter

 

Barnklänningen är ett klassiskt plagg som hängt med inom barnmodet i många århundraden. Den är bekväm, fin och ger dessutom ditt barn en stor rörelsefrihet som ofta är uppskattad. Från sommarklänningar för barn i härliga mönster, volangklänningar och spets – till modeller i denim, bomullsjersey eller tjusig organza. Det finns verkligen barnklänningar för alla slags tillfällen.

När det är dags att bli kalasfin eller klä sig för högtider som dop och julfirande, kanske en söt tyllklänning för barn eller en elegant långklänning för barn är det du söker. Letar du efter plagg som lämpar sig för aktiva stunder av lek och bus, kan istället en tunika eller t-shirt-klänning för barn, kanske med något roligt tryck eller fint mönster, vara alldeles perfekt för ditt barn.

Oavsett vad du är ute efter hittar du många fina alternativ hos oss, när du vill handla unisex- eller flickklänningar på nätet. Det spelar ingen som helst roll om ditt barn är pojke eller flicka – alla som vill får bära klänning.

En av de kanske bästa egenskaperna en barnklänning har, är att den kan bäras i stort sett närsomhelst på året. Om sommaren blir en barnklänning skön och svalkande, tillsammans med fina sandaler eller ballerinaskor. Vintertid blir det istället klädsamt med en fodrad eller stickad barnklänning, kanske ihop med ett par tuffa boots, en kofta och strumpbyxor eller leggings. En mysig hoodieklänning är ett vardagsalternativ som är extra skönt under årets krispigare dagar, både för hemmamys och skoldagar. 

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet