Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skortor & Blusar Barn

Denim, rutigt eller klassiskt vitt – hos oss på NK finner du flera olika modeller på skjortor och blusar för barn. Dessa snygga och ständigt populära plagg är lika användbara till vardags, som när det vankas kalas eller andra högtider.

4 produkter

 

Skjortor för barn från omtyckta märken

Skjortan är en stilsäker klassiker inom barnmode, som aldrig blir omodern. Dessutom är skjortor precis lika fina på pojkar som på flickor, oavsett stil eller ålder. Bland de många olika modellerna kan du välja på en tidlös jeansskjorta, linneskjorta eller flanellskjorta för barn – eller varför inte en helt vanlig svart eller vit skjorta för barn? De är snygga, sköna och går att matcha med både denim, kjolar och finbyxor av olika slag. 

I vårt sortiment av barnskjortor, har vi på NK plockat ut modeller från flera av de mest omtyckta och välkända klädmärkena. Hos oss kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi handplockar våra barnplagg. Vi fokuserar alltid på kläder av hög kvalitet, oavsett om det gäller en denimskjorta, en rutig skjorta för barn eller en somrigt kortärmad skjorta för barn. 

Fina blusar för barn

Kanske är du inte på jakt efter en vanlig barnskjorta med knappar, utan en söt blus? Du hittar flera fina modeller i vårt sortiment här på NK. Blusar för barn finns i många modeller – från enfärgade skjortblusar för barn, till somrigt småblommiga blusar med smock och puffärmar. De finns med korta eller långa ärmar, liksom du även kan hitta blusar för barn i mer åtsittande eller lösa modeller. 

I jämförelse med barnskjortor, brukar blusar för barn ha fler detaljer. Ofta är detaljerna av ett slag som traditionellt sett anses vara typiskt feminina eller flickiga. Det kan till exempel handla om söta spetsdetaljer, rosetter och volanger, eller böljande och skira textilier. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet