Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Toppar & T-shirts Barn

När du vill köpa kort- eller långärmade t-shirts för barn, eller toppar med coola tryck och fina mönster så är NK det rätta stället. Hos oss finner du många populära varumärken som erbjuder snygg design och hög kvalitet – så att du kan köpa överdelar för barn som håller länge.

33 produkter

 

Vi på NK älskar kläder som håller över tid och går att anpassa till olika tillfällen. Därför älskar vi t-shirts och toppar för barn. Dessa mångsidiga överdelar är inte bara sköna och funktionella, de kan också bäras året runt. Dessutom är de enkla att mixa och matcha med byxor, kjolar eller leggings efter behov.

Vi på NK erbjuder alltid ett stort utbud av toppar och t-shirts för barn från populära märken, där design och kvalitet står i fokus. Vare sig du söker en klassisk vit t-shirt, fina toppar för barn eller coola t-shirts för barn med tryck och andra roliga detaljer, kan du shoppa det hos oss. I vårt utbud hittar du toppar och t-shirts för barn oavsett om du handlar till en kille eller till en tjej.

Det har knappast undgått någon förälder att barn är aktiva små människor, som älskar att leka och busa – och vars kläder ofta får utstå ett stort slitage. Dessutom har barn känsligare hud än vuxna. Det ställer krav på bra material som tål många tvättar, samtidigt som de bör vara funktionella och givetvis bekväma att bära.

När det kommer till t-shirts och toppar för barn, är bomull ett av de mest populära och användbara materialen. Det andas, är mjukt och behagligt mot huden, men tål också att tvättas frekvent utan att förlora sitt fina utseende. Slitstark och sval lyocell – också känt som tencel – är ett annat skönt material på toppar för barn, känt för att andas och transportera bort fukt mycket bra.

I vårt sortiment hittar du många fina toppar och t-shirts för barn tillverkade av 100 % organisk bomull, eller av andra textilier märkta med OEKO-TEX eller GOTS. Båda dessa certifieringar är internationellt erkända kvalitetsmärkningar, väl värda att känna till för dig som förälder. 

En OEKO-TEX-certifiering garanterar att de kläder du köper till ditt barn är helt fria från skadliga och allergiframkallande kemikalier. Certifieringen GOTS står i sin tur för att plagget har tillverkats med textilier och råmaterial som har producerats ekologiskt. Att välja plagg och textilier till dina barn med omsorg, är någonting som vi på NK tycker är viktigt.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet