Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Underkläder & Badkläder Barn

Badkläder och underkläder för barn är något som alla barn, oavsett ålder, behöver. I denna produktkategori har vi på NK samlat allt från fina badkläder för barn, till strumpor, kalsonger och barntrosor. Välj bland sköna material och flera populära märken.

27 produkter

 

Badkläder för barn i fina modeller

Till babysimmet, simskola i badhallen eller inför sommarlovets dagar på stranden – badkläder för barn är inte enbart plagg som hör den varmare årstiden till. Hos oss på NK hittar du baddräkter, barnbikinis och badbyxor för barn, i många fina mönster, färger och modeller. Dessutom är flera av våra badkläder för barn tillverkade i miljövänlig och hållbar ECONYL.

Många barn älskar verkligen badkläder och vill gärna själva välja ut sin favoritmodell. Vissa känner sig extra fina i en söt baddräkt för barn med volanger eller en färgglad bikini för barn. Andra föredrar tajta eller sportiga badbyxor – traditionellt avsedda för pojkar, men som givetvis kan bäras även av flickor. Huvudsaken är inte vilken modell ditt barn vill bära, utan att ni väljer badplagg som barnet verkligen trivs och känner sig bekväm i.

Rätt badkläder för barn i poolen

En viktig aspekt att komma ihåg om ditt barn främst badar i pool eller simhall, är att investera i badbyxor eller i en simbbaddräkt för barn som tål klorerat vatten. Det är nämligen inte alla slags badkläder som är tillverkade för att användas frekvent i en pool. 

Du kan givetvis låta ditt barn använda vilka badkläder som helst i simhallen eller poolen. Men vill du att barnens badkläder behåller sina härliga färger, motiv och goda passform, trots otaliga timmar av lek och sim i poolen, välj då badkläder som är klorbeständiga.

Sköna underkläder för barn

Hos oss på NK hittar du även ett brett sortiment av underkläder för barn. Från strumpor, sportbh:ar, barntrosor och -kalsonger i neutrala färger som vitt, grått och svart – till färgglada underkläder med roliga mönster och motiv. Dessutom hittar du modeller från flera av våra mest älskade varumärken, som tillverkar underkläder i vuxen- såväl som barnstorlekar.

Eftersom ingen vill ha illasittande och obekväma underkläder, är vi noga med att handplocka barnunderkläder gjorda av sköna och kvalitativa material. Hudvänlig, ekologisk bomull är ett exempel på ett hygieniskt material som både andas och känns behagligt mot huden. Det vill vi slå ett extra slag för – oavsett om det gäller trosor eller kalsonger för barn. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet