Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Corneliani

Corneliani är ett italienskt modehus med rötter som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. I dag är Corneliani kända världen över för sina kostymer, kavajer och rockar.

101 produkter

Hos oss på NK kan du utforska den tidlösa elegansen hos Corneliani – varumärket där fokus ligger på skräddarsydda rockar, kostymer och annat herrmode med en sofistikerad design. Uppgradera din garderob med klassiskt, italienskt herrmode av exceptionell hantverkskvalitet.

Brett och välsorterat utbud av herrmode från Corneliani

Varumärket Corneliani är synonymt med tidlös elegans, och erbjuder en omfattande kollektion av klädesplagg som är skräddarsydda för den moderna mannen. Med en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1930-talet har Corneliani etablerat sig som en av världens ledande tillverkare av herrkläder. Sortimentet omfattar allt från skräddarsydda kostymer till välsydda rockar, eleganta kavajer, exklusiva skjortor och snygga accessoarer.

Corneliani riktar sig till män som uppskattar kombinationen av traditionellt skrädderi och modern design. Herrmode från Corneliani tillverkas med en enastående hantverkskunskap där varje detalj är noggrant uttänkt. Premiummaterial och avancerad teknik används för att säkerställa perfekt komfort och passform. Varje plagg är ett resultat av hårt arbete och hög expertis. Det är just denna hängivenhet till kvalitet och stil som har gjort Corneliani till ett givet val för många män som strävar efter en tidlös och sofistikerad garderob.

Rockar och kostymer med hög elegans och komfort

Plaggen från Corneliani erbjuds i jordnära färgnyanser som inkluderar stilrent svart, varmt brunt och elegant grått. På så vis kan varje man hitta den perfekta klädseln för en rad olika tillfällen. Oavsett om du ska på ett viktigt jobbmöte, delta i en bröllopsfest eller närvara vid ett annat festligt evenemang kan du lita på att Corneliani ger dig den ultimata kombinationen av stil och komfort. Cornelianis kostymer är dessutom en investering som varar länge. Tillverkade av högkvalitativ vävd ull och med sköna innerfoder av viskos ger de dig en behaglig känsla hela dagen, och alla dagar framöver. Utbudet av rockar från Corneliani har inte bara en tidlös charm, utan är också praktiska tack vare deras vattenavvisande och vindtäta egenskaper.

När du väljer att investera i herrmode från Corneliani investerar du inte bara i en stil som alltid är relevant och elegant, utan även i plagg som kommer att prägla din stil och följa dig genom många säsonger. Glöm inte heller bort att kolla in vårt utbud av accessoarer från varumärket – vi erbjuder exempelvis vändbara bälten av äkta läder. Oavsett om du väljer att genomföra ditt köp online eller besöka vårt varuhus, ser vi på NK fram emot att hjälpa dig att uppnå din personliga stil med Corneliani.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet