Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Baddräkter Dam

Baddräkten är lika snygg som den är bekväm, vare sig du föredrar lata stranddagar eller simmar längder i bassängen varje morgon. I vårt sortiment på NK kan du alltid köpa baddräkter för dam av hög kvalité, från välkända märken.

Baddräkter

8 produkter

 

Baddräkt för dam – klassiskt och bekvämt

I nära 200 år har baddräkten varit aktuell. Även om den ibland har fått lämna plats i rampljuset åt andra slags badplagg, så är baddräkten en klassiker vi ständigt återvänder till och utvecklar vidare designmässigt. De är klassiska och feminina – och helt enkelt för bekväma för att vi inte ska älska dem. 

Baddräkter kommer i många olika former. Lika populära på stranden, som på poolpartyt eller vid motionssimning i bassäng. På utlandssemestern eller om sommaren kan du dessutom styla den snyggt med en skir kimono och bredbrättad hatt, en somrig kjol eller varför inte med ett par jeansshorts? Lägg till några fina accessoarer och vips kan du gå från stranden till uteserveringen på nolltid.

Baddräkter i olika design

I dag är det inte svårt att hitta snygga baddräkter som passar din stil – så brett är utbudet av design när det kommer till baddräkter för dam. Utgå från de behov och preferenser just du har för att hitta din nya favorit.

En svart baddräkt passar de flesta och finns i alla tänkbara designer, men detsamma gäller en baddräkt i färg eller med vackra mönster. Från de mer klassiska, diskreta och täckande, till baddräkter med djärvt utskurna partier, extravagant design och iögonfallande detaljer som för tankarna till Miami Beach. Föredrar du en baddräkt som ger lite extra stöd åt dina vackra kurvor, så finns det också många fina baddräkter med shapingeffekt, vadderade kupor och inbyggd bygel. 

Välj rätt baddräkt för simning 

Letar du efter en baddräkt av sportigare modell, som ska passa specifikt för vattengympa eller motionssimning? En simbaddräkt är designad för en skönare upplevelse i vattnet – därför är god passform en avgörande faktor. Men det är också viktigt med ordentlig bystsupport, som exempelvis en simbaddräkt med bygel.

En simbaddräkt ska sitta tajt mot din kropp för att undvika luftbubblor, men samtidigt vara bekväm utan att skava eller förhindra dina rörelser. Därför designas ofta simbaddräkter med brottarrygg och höga skärningar vid benen, samt med högre halsringning. Ett gott råd är att alltid komma ihåg tumregeln – en simbaddräkt ska sitta som ett andra skinn. 

Är alla baddräkter lämpliga för bassängen? 

Inte alla baddräkter för dam tål klorvatten. Använder du en sådan baddräkt frekvent i simhallen eller poolen, kan det därför hända att den efter ett tag tappar både färg och form. Ha därför detta i åtanke redan när du letar efter en ny baddräkt. Glöm heller inte att läsa produktinformationen eller på tvättrådslappen – där står det huruvida baddräkten tål klor eller inte.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet