Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kläder Dam

På NK älskar vi dammode. Därför är våra damkläder på nätet och i våra varuhus noga utvalda, samt av hög kvalitet från exklusiva och välkända märken. Hos oss representeras kläder för dam alltid av de senaste trenderna och tidlösa modeklassiker.

 

Kläder

1924 produkter

 

Olika sorters kläder för damer i alla åldrar.

Med bekväma och snygga kläder blir livet inte bara lättare utan också roligare. Det kan låta kliché. Men faktum är att vi lägger mycket av vår personlighet, vårt mående och till viss del vår prestation i vad vi bär för kläder. I vårt utbud hittar du coola och moderiktiga kläder för dam som passar din personlighet – allt från den klassiskt stilrena ullkappan och tuffa skinnjackan, till festblåsan, kostymsetet och de svarta jeansen som är ett måste i de flesta garderober.

Damkläder för alla tillfällen.

Att leva ett aktivt liv med många olika sociala och arbetsrelaterade situationer, kräver en mångsidig och smart garderob. Idag vill vi till exempel ofta kunna svida om från en smart casual till en casual look, när vi lämnar kontoret för aw:n med vännerna – och gärna utan att behöva åka hem först. 

Vi på NK tycker att det ska vara enkelt att förändra sin look, utan att behöva byta ut hela sin garderob. Därför lägger vi fokus på stilsäkra, snygga och moderiktiga kläder som enkelt kan anpassas för livets alla situationer.  Vi säljer kvalitativa kläder i exklusiv kvalitet för att vi tror att det lönar sig att betala mer för kläder som håller nästan hela livet.

Stilsäker och personlig look – med rätt basplagg.

Med en välkomponerad basgarderob kan varje kvinna enkelt skapa en unik och personlig look, som passar en modern livsstil. Ett exempel är de mörka jeansen – lika enkla att kombinera med en t-shirt och storstickad tröja för en casual look, som de är att klä upp med en fin blus och stilren kavaj när klädkoden kräver det. På NK har vi mer hållbara alternativ, som håller genom årets säsonger och modets föränderliga trender.

Vill du skapa en mer personlig look? Hemligheten är att lära sig kombinera accessoarer och trendiga accentplagg, med klassiska och stilrena basplagg.

 • Bygg en grund i din garderob med kvalitativa, tidlösa basplagg i neutrala färger.
 • Lägg till accenter – material, plagg och mönster som gör dig glad och som du trivs i.
 • Kombinera dina damkläder med coola och snygga accessoarer som förstärker din personlighet, för en mer unik look.

NK:s kvalitativa märkeskläder för dam.

I NK:s utbud av damkläder finns välkända märken som är kvalitativa och exklusiva. Vi vet att våra kunder uppskattar kläder som tål att bli favoritplagg, utan att för den sakens skull förlora form eller färg. Vi har därför valt ut både klädmärken och plagg noggrant. På så sätt vet vi garanterat att de kläder för dam som vi erbjuder våra kunder alltid är av allra bästa sort. 

Hos oss kan du både köpa damkläder online eller komma in till något av våra varuhus för att få personlig och utmärkt service. Saknar du något i vårt sortiment av kläder för damer så vill vi gärna höra dina tankar. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Sport

 • Storlekar för dam

 • Storlekar för sportartiklar

 • Storlekar för strumpor

Logga in