Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bikinis Dam

Förbered dig för soliga dagar på stranden eller besöket på yasuragin med en ny bikini. Mixa och matcha – eller köp ett färdigt set. Hos oss på NK hittar du alltid klassiska modeller och säsongens senaste trender inom bikinimode.

Bikinis

31 produkter

 

Snygga bikinis av hög kvalitet

Bikinin har länge varit ett av de mest populära badplaggen för dam. Vi förstår det. De är snygga, anpassningsbara och sköna att bära. Vissa kvinnor älskar att köpa nya, snygga bikinis inför sommarens strandhäng eller utlandssemestern, medan andra hittar en favorit de trivs så bra i att de bär den år efter år.

Vi på NK vill att du ska känna dig snygg och trygg i din bikini – oavsett vilken modell du väljer. Därför har vi ett omsorgsfullt, handplockat utbud av bikinis för dam, för att säkerställa att du alltid får badplagg av hög kvalitet när du handlar hos oss. Vi hoppas på så vis kunna underlätta i jakten på den perfekta bikinin, så att du snabbare ska kunna hitta din stora favorit.

Bikini med hög midja och andra modeller

Alla kvinnor har vi våra olika personligheter, personliga preferenser och – inte minst – unika kroppar. Våra former kan se mycket olika ut, vilket innebär att vi inte passar eller trivs i exakt samma bikinimodeller. Tur är det då att bikinitrosor och överdelar görs i många olika modeller. Färger, mönster, skärningar och detaljer – det finns tveklöst en bikini för alla personligheter.

Visste du att olika modeller också kan ge mycket olika visuella intryck? En halterneck eller axelbandslös bandeau bikini skapar intrycket av bredare axlar, högt skurna bikinitrosor förlänger dina ben, en push up bikini framhäver din byst och volanger gör dina former fylligare. Gillar du en retro look som samtidigt markerar din midja, kanske en bikini med hög midja är rätt för dig.

Välj rätt passform på din bikini

Det absolut viktigaste att tänka på, när du ska köpa en ny bikini, är passformen. Är den dålig är sannolikheten stor att du inte kommer att känna dig bekväm i dina badkläder. En bra bikini ska vara skön och sitta tajt utan att skava eller gräva sig in i din hud. Det gäller oavsett om du föredrar en modell som visar mer hud eller en bikini som är mer täckande.

Extra viktigt med rätt passform är det för dig med fylligare byst. En större byst innebär ofta ett större behov av en bikinitopp med bra stöd, vare sig det innebär formpressade kupor, en halterneck-bh eller byglar. Många uppskattar också en formande baddräkt eller bikinitrosor med hög midja, som ger intrycket av en slankare siluett och ger stöd åt dina kvinnliga kurvor.

Så ökar du livslängden på din bikini

Vi på NK tycker att det är viktigt att de kläder du köper hos oss ska hålla länge. Men för att plaggen ska ha en lång livslängd behöver du såklart veta hur du tar hand om dem på bästa vis. Det gäller inte minst när du köper en bikini. Därför rekommenderar vi att du alltid läser och följer de tvättråd som står angivna på bikinin du köper. 

En viktig sak att komma ihåg är att inte alla bikinis tål klor i stor utsträckning, utan att tappa färgen och formen. Om du vet med dig att du kommer spendera mycket tid i poolen eller i simhallen är det därför klokt att läsa produktbeskrivningen. Där står det angivet om badplaggen är klorresistenta eller inte.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • REA

  • Prisgrupper

  • Storlekar för sportartiklar