Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jeans Dam

Jeansen – kanske ett av de mest essentiella plaggen i våra garderober. Vare sig du föredrar raka, vida eller bootcut jeans för dam, så hittar du dem och många andra modeller av hög kvalitet här hos oss på NK.

45 produkter

 

Jeans för dam – ett måste i varje garderob.

Det spelar ingen roll vem du är, hur du lever eller vilken stil du har. De allra flesta av oss äger åtminstone ett par jeans. Tidlösa, anpassningsbara och slitstarka – det är inte konstigt att vi älskar dem. Ett par jeans som sitter bra blir snabbt en favorit då de både är sköna och snygga. 

En av de största fördelarna med jeans är att de kommer i så många varianter, både färg- och designmässigt. Mörkblå eller svarta jeans för dam är till exempel perfekta i de flesta sammanhang. Enkla att dressa upp med en vit skjorta, pumps och kavaj – eller att styla avslappnat med sneakers och en storstickad tröja nedstoppad i byxlinningen. 

Skinny, straight eller baggy jeans för dam – vad väljer du?

I de allra flesta garderober finns det utrymme för jeans i flera olika modeller och passform. En löst sittande modell, som till exempel baggy jeans eller boyfriend jeans för dam, är alltid en hit. De är både sköna, tuffa och avslappnade, för att inte tala om snygga. En annan populär trend som håller i sig är så kallade mom jeans för dam, med hög midja och raka ben. Den höga midjan skapar en illusion av längre ben, samtidigt som raka jeans för dam passar de allra flesta kroppsformer.

En annan storfavorit hos många kvinnor är stuprörsjeansen, även kallade för skinny jeans. De är vanligtvis följsamma stretchjeans, och finns både med hög och låg midja. Denna modell framhäver och kramar dina kvinnliga former. Så finns det även den raka motsatsen som för tankarna till 70-talsmodet. Vida jeans för dam kan du hitta i både bootcut-modell med lätt utsvängda benslut och i riktigt vida flare-modeller. 

Oavsett om du väljer vida, baggy eller straight jeans för dam så är en sak absolut säker – det finns en snygg jeansmodell för varje sorts kvinna och kroppstyp.

Ta hand om dina damjeans.

Jeans kommer i många olika nyanser och tvättar – från de svarta, till de stentvättade ljusblå och vita jeans för dam. Gemensamt för kvalitetsjeans är att de är tillverkade i slitstark denim som gör att de tål att bäras mycket frekvent. Men det finns ett par saker du kan tänka på för att göra favoritjeansens långa liv ännu längre.

Jeansens bomullsfibrer är smidigt nog naturligt självrengörande. Tvätta dem därför inte oftare än nödvändigt och på låg temperatur, för ökad hållbarhet – och skippa sköljmedlet. Dina jeans mår mycket bättre utan mjukmedel. Det är också en god idé att vända dem ut och in, samt stänga både blixtlås och knappar. Vi rekommenderar även att låta dina jeans lufttorka, då torktumling sliter på materialet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet