Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jumpsuits Dam

Genial, fashionabel och chic. Fallskärmshopparna och militären må ha använt den först – men jumpsuiten syns idag både på catwalken och i den trendmedvetnas garderob. Hos oss på NK hittar du snygga jumpsuits för dam, både för vardag och fest.

1 produkter

 

Jumpsuits – ett kärt återseende.

Få klädesplagg är så genialiska som byxdressen. Med ett enda plagg på kroppen är du redo för kontoret, den formella middagen eller festen med vännerna. Jumpsuits försvann ett tag från modescenen, men återvände för några år sedan som en av de allra hetaste trenderna. Sedan dess har plaggets popularitet bara ökat. 

En byxdress för dam passar oavsett tillfälle. Den stora styrkan ligger i att de är anpassningsbara och enkla att styla, utifrån behov. Med endast ett byte av accessoarer kan du snabbt svida om och vara redo för uteserveringen efter en arbetsdag. Byt dina loafers mot klackarna, den stora handväskan mot en glittrig kuvertväska och styla med fina smycken. Mer ansträngning är så behövs inte.

Byxdress för dam i olika design.

En byxdress för dam kan du i dag hitta i alla tänkbara stilar, material och modeller. En vit jumpsuit eller elegant byxdress i svart är tidlöst och klassiskt. En denim jumpsuit eller en overall med militärinspirerade detaljer, är avslappnat coolt till vardags. Söker du en somrig eller bohemiskt chic look, kan du testa en mönstrad byxdress eller playsuit. Kanske i en skirt och vackert böljande tyg?

Oavsett om du söker en neutralt enfärgad, svart eller vit byxdress – eller något flirtigt och somrigt, så finns det massor av snygga jumpsuits för dam att välja på. Kortärmat, långärmat, tajt eller böljande, långa som korta. Vilken typ av jumpsuit fastnar du för?

Vad är skillnaden mellan jumpsuit, unitard och playsuit?

Kärt barn må ha många namn – men hur är det egentligen med byxdressen? Är det verkligen någon skillnad på en jumpsuit, en unitard och en playsuit? Det korta svaret är – ja. De må vara lika, men det finns vissa olikheter som separerar dem. 

En jumpsuit kan ses som storasystern till playsuiten, där den stora skillnaden är längden på benen. En playsuit är nämligen kort. Därför är de perfekta under de varmare månaderna på året. En unitard, däremot, är ett slags mellanting. Längden på både ben och ärmar kan variera, men en sak är alltid densamma med en unitard – den är alltid åtsittande.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet