Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loungewear Dam

Loungewear för dam är den ihållande trenden för eleganta myskläder. I vårt handplockade sortiment på NK hittar du loungewear i exklusiva material och med snygg passform, perfekta för dig som älskar att slappna av med stil.

47 produkter

 

Loungewear för dam – elegant och mysigt

Finns det något skönare än att komma hem efter en lång dag på jobbet och svida om till myskläder? Men myskläder behöver varken vara utnötta, formlösa eller tråkiga. Loungewear är modet där lyxig komfort och elegant design möts. Där nopprigt och urtvättat fått lämna plats åt mjukisdressar i skönaste kashmir, vida culottebyxor och ribbstickade mysset för dam.

Preppa din garderob med ett matchande mjukisset för dam – eller varför inte skapa en egen look genom att mixa och matcha sköna mysbyxor med en snygg, stickad hoodie? Oavsett vad du föredrar så är en sak säker – myskläder har aldrig varit så inne som nu. 

Mysdress för dam på stan?

Att en plyschdress för dam eller ett stickat mjukisset är perfekt för mysigt soffhäng och lata helger, det råder det ingen tvekan om. Men vem har sagt att du inte kan bära din mjukisdress på stan? Med dagens stora utbud av snygga loungewear-set för dam, är det inga problem att lyckas med en outfit som är både mysig, avslappnad och moderiktig. 

Med hjälp av personliga accessoarer som smycken och ett par schyssta sneakers kommer du långt när du vill ha en mer dressad look. En kall dag kan du slänga en kappa över axlarna, för att bryta av mot den avslappnade mysdressen. Snyggt och trendigt – oavsett om du är på resande fot, hänger i fjällstugan eller ska träffa vännerna över en fika på stan. 

Olika material på loungewear för dam

De senaste åren har modet utvecklats enormt snabbt när det kommer till myskläder för dam. I dag hittar du därför inte bara jersey eller sweatshirt-material när du letar efter mysiga och avslappnade mjukisplagg. Istället kan du välja på allt från bomull, tencel och viskosblandningar, till merinoull, linne och velour-set för dam. 

Det stora utbudet på material gör det enkelt att hitta loungewear i många olika stilar. Sportigt cool i en klassisk mysoverall för dam – eller elegant dressad i ett matchande set av merinoull. Vilken blir din favorit för mysiga och avslappnade dagar?

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet