Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Morgonrock Dam

Unna dig extra sköna morgonstunder, insvept i en lyxig morgonrock för dam. Morgonrockar i fluffig frotté, len rayon eller kimonos i glänsande satin – oavsett vad du föredrar, så hittar du många fina och exklusiva modeller hos oss på NK.

18 produkter

 

Morgonrockar för dam i exklusiv design

Älskar du känslan av att stiga upp på morgonen och ta en uppiggande dusch, för att sedan svepa in dig i något varmt och mysigt? Eller härligt långa helgfrukostar på balkongen om sommarhalvåret? Då är morgonrocken ett plagg som verkligen hör hemma i din basgarderob. 

En traditionell morgonrock i frotté för dam är kanske det vanligaste i svenska hushåll i dag, men det finns många andra fina material och stilar på detta sköna plagg. Till exempel är det en stark trend att använda en skir och knälång kimono som morgonrock – eller en lång morgonrock för dam, inspirerad av den österländska kimonons stilrena snitt och detaljer.

I vårt sortiment här på NK har vi handplockat morgonrockar och badrockar för dam av hög kvalitet. Att satsa på bra material och stilrena snitt ger din morgonrock ett längre, mer hållbart liv som du kan njuta av riktigt länge. Upptäck din favoritmodell och låt den förgylla dina morgnar, mysiga hemmakvällar och lata helger hemmavid.

Ge bort en lyxig morgonrock för dam

Har du någon speciell i ditt liv som du vill visa uppskattning? En mysig morgonrock för dam är ett plagg som länge varit en mycket uppskattad gåva att ge bort vid jul, födelsedagar, mors dag och andra stunder värda att fira. Varför inte skapa ett helt kit med en snygg morgonrock i satin för dam, ansiktsmasker, tofflor och doftande ljus?

En frottébadrock är den perfekta presenten till personen som älskar vinterns kallbad eller somriga havsbad. Till den extra frusna kan du köpa en mysig morgonrock i fleece för dam – eller varför inte ull. Vill du hellre satsa på ett mångsidigt naturmaterial med både svalkande och värmande egenskaper, kan en vacker siden-morgonrock för dam vara det perfekta valet. 

Vad är skillnaden på en morgonrock och en badrock för dam?

Morgonrocken är traditionellt sett till för att svepa kring kroppen om morgonen eller kvällen, när du ännu är oklädd eller endast bär sovkläder. De må primärt vara gjorda för att användas hemmavid, men finns i alla möjliga stilar, snitt och tyger – från ull och fleece, till satin.

En badrock för dam görs oftast i högabsorberande material som bomullsfrotté, linne eller mikrofiber, då de används primärt i samband med dusch och bad.