Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nattlinnen Dam

Unna dig själv eller någon du tycker om ett fint nattlinne att sova riktigt gott i. Hos oss på NK hittar du flera sköna nattlinnen för dam – givetvis i lyxiga material, smickrande modeller och från välkända varumärken.

21 produkter

 

Hitta ett nattlinne för dam i en stil som passar dig

Nattlinnet är ett av de mest populära plaggen för dam att sova i. Feminina och sköna kommer de i många olika stilar för att möta de olika behov en kvinna kan ha. Från en kort kamisol med spetsdetaljer och sensuella negligéer i satin, till ett långärmat nattlinne i bomull för dig som fryser extra lätt. Att välja nattlinne handlar om att både hitta en design du tycker är fin och att du väljer ett material som du trivs i. Det är trots allt passformen och materialet som spelar störst roll för du ska få en riktigt god sömn.

Ett bra nattlinne ska vara behagligt och gärna sitta ledigt på kroppen, utan att skava någonstans. Men det ska också se till att du håller en lagom kroppstemperatur – oavsett om du lätt fryser eller ofta blir varm om nätterna.

Ett nattlinne för dam är dock inte enbart ett plagg att sova i – utan även skönt att strosa runt i hemma en ledig helg. Den höga komforten och smickrande designen gör nattlinnet till ett lika ypperligt plagg både vid frukosten, soffmyset och de mer intima stunderna. Det finns ett nattlinne för alla tillfällen och personligheter.

Bomull-, viskos- eller sidennattlinne – vad passar dig?

Ett nattlinne i siden är ett bra val för dig som önskar ett vackert och lent, och samtidigt naturligt temperaturreglerande material. Siden transporterar dessutom bort fukt. Därför sover du ofta riktigt gott i ett sidennattlinne, oavsett om du föredrar en kort modell eller ett långt nattlinne.

Många nattlinnen för dam är satinvävda. Du känner lätt igen ett nattlinne i satin på den karaktäristiskt blanka ytan och lyxigt sköna känslan mot huden. Eftersom satin i sig är en vävningsteknik, kan dessa nattlinnen bestå av exempelvis bomull, rayon eller siden. Inte helt sällan kommer de med feminina detaljer. Du kan till exempel hitta ett nattlinne med spets i halslinningen. 

 

Bomull är ett annat populärt material för nattlinnen, som är både mjukt och skönt. Det är ett bra val för dig som fryser lätt, bomull lämpar sig sämre om du blir mycket varm om nätterna. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet