Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pyjamas Dam

Riktigt god sömn är bland det viktigaste som finns för ditt välmående. Därför anser vi på NK att du är värd en riktigt lyxig pyjamas för dam. Hos oss hittar du alltid väldesignade modeller och material av hög kvalitet.

18 produkter

 

Pyjamas för dam – uppskattad och skön

Pyjamasen är ett högt uppskattat plagg, både i sängen, vid frukostbordet, under mysiga hemmakvällar i soffan eller som myskläder en lat dag hemma. De är sköna och bekväma, men finns dessutom i massor av fina designer. 

Visste du att pyjamasen förr inte var ett sovplagg? Faktum är att den i Indien och Sydostasien – där pyjamasen först kom till – var ett populärt klädesplagg som användes under dagtid. Först i slutet av 1800-talet kom pyjamasen till Europa och har sedan dess kommit att bli ett av de vanligaste inslagen i våra garderober. I västvärlden i dag anses en pyjamas mest vara ett mys- och sovplagg, som främst bärs hemmavid.

Moderiktiga nattskjortor och pyjamas-set för dam

Vi på NK anser att du inte ska behöva välja mellan design och komfort. Därför hittar du många pyjamas-modeller hos oss, från den trendiga nattskjortan för dam till det uppskattade tvådelade pyjamas-setet. Enfärgad, blommig eller en klassiskt randig pyjamas för dam – vi har något för alla smaker.

Ett pyjamas-set passar de allra flesta. De är mysiga, tidlösa och snygga i sin design, utan att kännas avklädda. Under kalla månader blir det extra skönt med de klassiskt långa ärmarna och pyjamasbyxorna. Sommartid kan istället ett svalt pyjamas-linne eller en kortärmad nattskjorta för dam, kanske i kombination med ett par sköna pyjamasshorts, vara ett svalare alternativ.

Välj rätt material på din dampyjamas 

Vad du väljer att sova i är en av de mest avgörande faktorerna för din sömnkvalitet. Det kan vara skillnaden mellan att vakna utvilad och fräsch – eller vakna upp i en sjöblöt säng, efter en natt där du vridit på dig oavbrutet. Lägg därför omsorg i ditt val av dampyjamas, särskilt vad gäller material. Vanliga alternativ är exempelvis satin, siden, flanell och pyjamas i bomull för dam.

En glänsande siden-pyjamas för dam känns både lätt, vacker och lyxig. Siden, som har den fantastiska egenskapen att vara både svalkande och värmande, är ett av de mest exklusiva naturmaterialen vi har. Men vad är då en silkespyjamas för dam? Kort förklarat så är det samma sak som en sidenpyjamas. Själva tyget kallas för siden, medan fibrerna kallas för silke.

En pyjamas i flanell för dam är ett perfekt alternativ om du är riktigt frusen. Det är ett tidlöst, mysigt och skönt material, som gjort för att kura ihop sig i, både i soffan och sängen.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet