Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Korsetter & Bodys Dam

Bodys och korsetter är hetare än någonsin. Dessa mångsidiga, figurnära och mycket feminina plagg kan användas vid många tillfällen. Upptäck vårt kurerade utbud av exklusiva korsetter och bodys för dam, här på NK. Sensuellt, coolt eller minimalistiskt – vilken stil gillar du?

8 produkter

Korsetter & bodys för alla tillfällen

När du vill känna dig snygg och sensuell, när du vill slippa känslan av en tröja som ständigt åker upp eller när du vill framhäva dina kvinnliga kurvor under tajta fodralklänningar. Med en korsett eller body kan du åstadkomma allt detta på nolltid. Få plagg är så smickrande för den kvinnliga kroppen som dessa, då de är gjorda för att smita åt på alla rätt ställen.

En svart korsett eller spetsbody under klänningen förändrar hela känslan, när du klär upp dig inför festen eller dejten. Eller gör som stora trendsetters och använd din body som topp. Låt din spetsbody skymta under kavajen eller skjortan – eller para ihop en långärmad body med ett par höga jeans, shorts eller en snäv pennkjol. Snyggt, hett och feminint!

Vad är skillnaden mellan en body & en korsett?

Bodys och korsetter är kvinnliga plagg som traditionellt har haft i uppgift att forma våra kroppar. En korsett är ett ärmlöst så kallat “kontrollplagg”, gjord för att hålla in kurvor och lyfta bysten på ett smickrande vis. Därför är de också oftast styvare än en body och ersätter bh:n.

Bodys – även kallat bodices, bodies och stays – finns både med och utan formande egenskaper. Till skillnad från korsetten, är en body designad med en gren som håller den på plats i alla lägen. Grenen är av praktiska skäl ofta öppningsbar. Bodys kan vara ärmlösa, långärmade eller ha korta ärmar. De finns i hundratals olika modeller; från shapewear, till sömlösa biker-modeller och stringbodys.

Shoppa bodys & korsetter online hos NK

Söker du en snygg omlottbody? Eller kanske en smickrande korsett som ger bysten det där lilla extra lyftet? Oavsett vilken typ av body eller korsett just du söker, kan du vara säker på att finna ett variationsrikt utbud här på NK. Här har vi samlat uppskattade klassiker och heta trendplagg, från många av våra mest exklusiva märken.