Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strumpor Dam

Höga, låga, enfärgade eller mönstrade – strumpor är något du sällan kan få för mycket av i garderoben. Hos oss på NK hittar du ett brett sortiment av strumpor för dam, i många olika modeller. Ankelsockor, strumpbyxor eller kanske träningsstrumpor – vad behöver du?

Strumpor

91 produkter

Shoppa damstrumpor för alla tillfällen

Fina och hela strumpor är typen av klädesplagg du alltid tar för givet ska finnas där i strumplådan – tills de en dag inte gör det. Kanske har det nötts hål på hälen eller så har de försvunnit på det där förunderliga viset som strumpor har för vana att göra i tvätten. Därför behöver de allra flesta av oss fylla på våra strumplådor med jämna mellanrum.

I vårt kurerade sortiment på NK har vi samlat strumpor för dam i många olika stilar, modeller och kulörer. Du hittar finare strumpbyxor för festliga tillfällen, såväl som ankelhöga strumpor, damstrumpor för träning och helt vanliga vita strumpor. Hos oss kan du helt enkelt shoppa strumpor för dam för alla slags tillfällen och behov.

Lekfullt eller diskret – vilka damstrumpor passar din stil?

Medan somliga föredrar att klä sig i diskreta och lättmatchade neutraler, älskar andra att uttrycka sin personlighet med färg och lekfulla mönster. Även när det kommer till strumporna. Kanske är det trots allt inte så konstigt, med tanke på att sockor och strumpor för dam är små detaljer som verkligen kan påverka helhetsintrycket av din outfit.

Klassiskt vita, grå eller svarta strumpor för dam fungerar i alla lägen. Därför utgör de en bra bas i din strumplåda. Vill du ha strumpor i färg och fina mönster, men utan att de drar blickarna till sig helt? Välj då strumpor för dam i mer dämpade färger och med diskreta motiv. Är du istället personen som älskar att uttrycka din starka och lekfulla personlighet även med ditt strumpval? Då kanske ett par flerfärgade tåstrumpor eller strumpor i poppiga färger är något för dig.

Strumpor för dam av kvalitativa material

Vi på NK vet att våra kunder uppskattar kläder av hög kvalitet. Det speglas givetvis inte bara i vårt övriga sortiment, utan även i vårt sortiment av strumpor för dam.

Bland våra strumpor för dam hittar du klassiska material som kvalitativ ull och bomull, såväl som nylon och elastan. Men du hittar även gott om funktionella sportstrumpor för dam i högkvalitativa material som merinoull, alpackaull och Meryl® Skinlife-garn. På så vis kan du alltid vara trygg i vetskapen om att vi på NK har det du behöver, när du ska köpa strumpor för dam online.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

  • Storlekar för strumpor

Logga in