Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tights & Leggings Dam

Komfortabla, lättstylade och mycket användbara. Tights och leggings för dam är klädesplagg som uppskattas av många kvinnor. Hos oss på NK finner du ett brett sortiment av tights och leggings för dam. Välj bland våra olika material, kulörer och stilar.

Tights & Leggings

89 produkter

Tights och leggings för alla tillfällen

Få plagg är så sköna att bära, som leggings och tights. De är elastiska, mjuka och sitter åt på precis rätt ställen utan att skära in eller skava. Och de passar precis lika bra att bära till vardags, som vid mer dressade tillfällen. Därför är det inte konstigt, om du frågar oss på NK, att tights och leggings ofta utgör en viktig del av kvinnans basgarderob.

Kanske söker du klassiskt svarta tights att träna i? Strumpbyxor eller vita, ribbade tights att bära under din minikjol? Eller ett par svarta eller mönstrade leggings som enkelt kan matchas med dina andra kläder i garderoben – både till vardags och fest? Hos oss på NK kan du hitta det du söker. Upptäck våra utvalda leggings och tights för dam.

Vad är skillnaden mellan tights och leggings?

Har du någon gång funderat över om det egentligen är någon skillnad på tights och leggings? Du är sannolikt inte ensam. Många tror nog att det är precis samma sak – men det finns faktiskt vissa skillnader.

Tights för dam

Tights är ett brett begrepp som traditionellt innefattar både strumpbyxor och elastiska, figurnära underdelar utan fot. De är mjuka och oftast sydda i tunna, något genomskinliga material. Medan strumpbyxor generellt används tillsammans med exempelvis kjol eller klänning, så bärs tights utan fot oftast i samband med träning eller vid mer avslappnade tillfällen.

Leggings för dam

Leggings är en form av tights, men har aldrig fot och är generellt gjorda i tjockare material. Exempel är grovstickad ull, bomull, elastan, polyester och skinnimitationer. De är därför inte lika genomskinliga – och finns även i flera olika längder. Leggings för dam är väldigt mångsidiga och kan exempelvis användas både som underdel, myskläder eller underställ om vintern.

Shoppa tights och leggings online på NK

Hos oss på NK kan du med enkelhet shoppa leggings och tights online. I vår webbutik har vi samlat ett noga utvalt sortiment av både enfärgade och mönstrade leggings, såväl som tights i flera olika tjocklekar och kulörer. Allt för att du snabbt och enkelt ska finna det du söker.

Välkommen att köpa dina tights och leggings online, hos oss på NK.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Storlekar för strumpor

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet