Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trosor Dam

Välsittande trosor i sköna material är själva basen i din underklädesgarderob. Hipstertrosor, seamless trosor, string eller lyxiga spetstrosor – vilken modell föredrar du? Upptäck vårt breda sortiment av exklusiva och snygga trosor för dam på NK.

199 produkter

 

Trosor för dam av hög kvalitet

När det kommer till damtrosor finns det få saker som är så enerverande, som när de skaver och sitter åt på helt fel ställen. Vi på NK anser att komfort alltid bör vara högsta prioritet på kläder – särskilt vad gäller de plagg som sitter närmast din hud. Därför handplockar vi noggrant ut trosor för dam av hög kvalitet, som är både fina och sköna att bära. 

Damtrosor för olika behov

Trosor för dam görs i många olika modeller, där inte bara material och design skiljer sig, utan även skärningen. Vanligt är att ha några olika trosmodeller hemma, för att kunna välja utifrån behov och situation – men du kan givetvis lika gärna ha hittat en favoritmodell att hålla dig till. Vilken trosmodell du trivs i är i slutändan högst personligt och olika från kvinna till kvinna.

Boxers och hipstertrosor är till för dig som gärna har mer täckande trosor. Föredrar du att visa lite mer hud – eller om du är väldigt noga med att troskanten inte ska synas genom dina kläder – är det vanligt att föredra en tanga-, string- eller brazilian-trosa. Under åtsittande kläder är även sömlösa trosor, shapewear och trosor med hög midja populära val. De senare formar även din silhuett på ett smickrande vis.

Detaljer, färger och mönster på trosor för dam

Även om damtrosor är plagg som sällan visas upp för omgivningen, utom vid särskilda tillfällen, så känner du dig ofta finare i underkläder som är fina att se på. Därför finns det många alternativ att välja på vad gäller färger och mönster – men också dekorativa detaljer som strass, tryck, rosetter, broderier och spetsdetaljer. 

Trosor för dam i neutrala färger som vit, svart och nude är alltid smart att ha hemma. Vita eller hudfärgade trosor är särskilt smidigt att ha när du klär dig i ljusa kläder och tunna material, där mörka eller mönstrade trosor annars lätt syns genom tyget. Men trosor måste inte enbart vara praktiskt – det kan faktiskt vara kul också. Varför inte testa klara färger eller leopardmönstrat?

Välj rätt material på dina trosor

Att välja rätt material på trosor för dam är ofta avgörande för din upplevda komfort. Det innebär inte att du behöver göra avkall på snygg design – men det kan vara värt att ha i åtanke, särskilt när du väljer trosor inför fysisk aktivitet såsom dagar i skidbacken, på yogamattan eller gymmet. 

Bomull, som är både mjukt och andas, är ett mycket vanligt material på kroppsnära plagg som trosor. När du sportar är det däremot lämpligare att välja damtrosor i funktionsmaterial, som polyamid, elastan och microfiber, eftersom de både reglerar temperaturen och transporterar bort fukt bättre än bomull. Vill du ha trosor i extra fina och lyxiga material? Köp satin- eller spetstrosor.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet