Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pumps Dam

Pumps – klassikernas klassiker och kanske den mest älskade av klackskor för dam genom tiderna. Upptäck och köp din favoritmodell i vårt handplockade sortiment här på NK. Här hittar du alltid stilsäkra pumps i snygg design, från exklusiva varumärken.

Högklackade skor

10 produkter

 

Pumps – för den trendmedvetna kvinnan

Feminin, elegant och mångsidig – sådan är klackskon vi kallar för pumps. Så enkel i sin design, men ändå så snygg och oslagbar att den blivit rent ikonisk inom modevärlden. Denna stilklassiker kan matchas med det mesta. Pumps funkar lika utmärkt på kontoret eller när du vill ha en mer dressad vardagslook, som till utekvällar eller formella högtider såsom bröllop.

En sak är säker. Ska du bara satsa på ett enda par högklackade skor i din garderob, då ska du köpa ett par klassiskt grå eller svarta pumps, med en stängd och lagom rundad tå. Det må vara ett säkert kort, men säkert – i det här fallet – är inte synonymt med tråkigt. Varje trendmedveten kvinna behöver minst ett par pumps, så enkelt är det bara.

Välj rätt klack på dina högklackade skor

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du ska köpa ett par pumps – eller andra skor med höga klackar – är höjden och typen av klack du ska välja. Det finns nämligen många olika varianter, även inom pumps-skor. 

Pumps med en blockklack eller kilklack är ett bra val för dig som inte är van vid klackar. De är så pass stabila och bekväma, att en lägre klack av denna typ passar bra även om du jobbar i dina högklackade skor. Vill du däremot ha en extra elegant look, är pumps med smal klack alltid ett trendsäkert val som lyfter din outfit. 

Olika design på pumps för dam

Frågar du oss kan en kvinna knappast ha för många skor i sin garderob – och särskilt inte pumps. De finns nämligen i massor av olika utföranden, där detaljer som färger, mönster, utsmyckningar och klackar kan variera i det oändliga. 

En god idé är att börja med basen – ett par klassiska och stilrena klackskor för dam, i en neutral nyans. Svarta, gråa, nude eller vita pumps är bra exempel på färger som passar till det mesta. Därefter kan du utöka med snygga klackskor i häftiga accentfärger och mönster, eller kanske pumps med spännande detaljer som strass, nitar, öppna tår och fina spännen. 

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för damskor