Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skor Dam

De skor du bär fullbordar inte bara din outfit, utan de säger också någonting om vem du är. Upptäck vårt sortiment av damskor från exklusiva skomärken på NK – alltid noga utvalt med kvalitet, hållbarhet och stil i fokus.

Skor

128 produkter

 

Exklusiva damskor för alla säsonger

En bra skogarderob innehåller damskor för både vardagen och festligare tillfällen – men också skor som tar dig genom årets samtliga årstider. Om du saknar något så hittar du allt från sportiga sneakers och nätta sandaler, till eleganta klackskor, ankelboots, varmfodrade stövlar och vattentäta skor för dam här på NK.

Fel skor drar ner intrycket av din outfit, lika snabbt som skoskav kan förstöra utekvällen. Funktion och hög komfort är med andra ord faktorer som är minst lika viktiga som skons design och utseende. Vi på NK anser att du inte ska behöva välja. 

I vårt utbud finner du damskor av hög kvalité, från varumärken som lägger sin stolthet i bra material, hög komfort, genomtänkta detaljer och snygg design. Hos oss hittar du snygga skor för dam i många olika stilar – från de mest älskade modeklassikerna, till säsongens hetaste trender och modeller.

Snygga skor för dam som håller över tid

Damskor har länge varit en av kvinnans stora kärlekar. En sådan kärlek du inte kan få nog av. En väl sammansatt skosamling består dock inte bara av skor för alla säsonger och tillfällen – utan också av skor som håller över tid. Precis som när du komponerar en basgarderob av kläder, finns det därför vissa skor för dam som helt enkelt bör finnas i din garderob.

 • Sneakers – den sköna och snygga skon som aldrig blir omodern. Att ha ett par sneakers i garderoben är nästan ett måste, vare sig du använder dem till gymmet, på långpromenaderna eller när du vill ha en coolt avslappnad stil.
 • Finskor – vare sig du föredrar låga och stabila klackar, flats eller höga stiletter så är finskor ett måste i din skosamling. Ska du bara satsa på ett enda par, välj då ett par klassiska pumps som du tycker är fina.
 • Sommarskor – sandaler, sandaletter och andra luftiga skor är skönt att ha under årets varma månader eller inför utlandssemestern.
 • Boots, kängor och stövlar – snygga boots, kängor och stövlar är anpassningsbara skor som fungerar vid både jobb och mer dressade situationer. Dessutom är de perfekta vinter- och höstskor för dam när kylan kommer, men du ändå vill behålla stilen.
 • Vattentäta skor för dam – ett absolut måste i garderoben när man bor i ett nordiskt klimat. Vattentäta skor och stövlar finns i dag i många snygga varianter.

Olika färger och mönster på skor för dam

I dag finns det ingen gräns för hur många färger och mönster du kan hitta på damskor. Allt från klassiskt neutrala toner som svart, brunt och vitt – till chockrosa, metalliskt och leopardmönstrat. För att ytterligare lyfta fram din unika personlighet kan du välja bland åtskilliga modeller med dekorativa detaljer som metallspännen, stenar, remmar, fransar eller nitar. 

Svarta skor för dam är klassiska och tidlösa. Med dem kommer du långt, oavsett om det gäller finskor, loafers eller vinterskor för dam, eftersom de är enkla att matcha med din övriga outfit. Även skor i brunt, grått eller beige är användbara, eleganta och lättmatchade.

Vita skor för dam är populärt, särskilt när det gäller sommarskor eller vårskor för dam. Fräscht, snyggt och funkar i de flesta sammanhang. Vita espadrillos eller flats gifter sig snyggt med sommarklänningen, liksom vita sneakers är en perfekt bas för en avslappnad vardagsstil tillsammans med jeans.

 • Kategori

 • Varumärken

 • Avdelning

 • Färg

 • Prisgrupper

 • Sport

 • Storlekar för damskor

 • Storlekar för herrskor

 • Storlekar för sportartiklar

Logga in