Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Sandaler & Sandaletter Dam

Uppdatera sommargarderoben med trendiga sandaletter och snygga sandaler för dam. Upptäck vårt handplockade sortiment av exklusiva märken och design, hos oss på NK. Slip-ins, kilklackar, låga klackar och gladiatorsandaler – vilken typ av damsandaler får pryda dina sommarfötter?

Sandaler & Sandaletter

54 produkter

 

Trendriktiga och bekväma sandaler för dam

När sommaren kommer är det en oslagbar känsla av frihet att äntligen lägga kängor och strumpor åt sidan, för att låta bara fötter andas igen. Istället för stängda skor och tjocka sulor, pryds våra fötter nu av lätta och sköna sandaler när vi beger oss till soliga stränder romantiska lantställen, och avnjuter ljumma sommarkvällar på fyllda uteserveringar.

Sandaler är den optimala skon under sommarmånaderna när man vill känna sig avslappnad och sval, men ändå välklädd. Utbudet av sommarsandaler i olika design är både stort och variationsrikt här på Nordiska Kompaniet. Från bekväma slip-in-sandaler för dam och sportiga flip-flops, till skinn-sandaler för dam, med remmar, fransar, spännen, klackar och andra dekorativa detaljer. 

Sandaler och sandaletter – vad skiljer dem åt?

Sandaler och sandaletter är båda skor för dam som hör sommaren till – lätta och luftiga som de är. Den stora skillnaden är att sandaletter har någon form av klack, medan sandaler tenderar att vara plattare. Sandaletter ger genast ett lite mer uppklätt intryck och passar därför bra när du vill känna dig extra fin. 

Trivs du bättre utan klack kan du givetvis bära ett par finare sandaler även när du klär upp dig. Satsa då på ett par i ett elegant material, som exempelvis sandaler av läder för dam. Detaljer av guld, silver, stenar eller glittriga paljetter ger även låga sandaler ett mer uppklätt intryck som mycket väl kan bäras istället för sandaletter.

Olika stil på sandaletter

Sandaletter med kilklack är mycket populära och snygga, för att inte tala om bekväma. De är ett bra val för dig som föredrar en mer stabil klack och kanske inte är så bekväm med att gå i klackar annars. Kilklackar i bast och flätad jute ger en elegant men avslappnad look som är väldigt boho-chic. De är en ständigt återkommande sommartrend, både till vardags och fest. 

Du hittar även gott om eleganta sandaletter med höga stilettklackar, såväl som sandaletter med låg klack. En par svarta sandaletter är alltid bra att ha i garderoben – perfekta att ta fram till sommarens sociala tillställningar. Färgen nude är också ett snyggt alternativ som passar till det mesta och dessutom förlänger dina ben rent visuellt.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för damskor

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in