Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Berlocker Dam

Skapa ett armband som matchar din unika personlighet, med fina berlocker. Hos oss på NK hittar du flera charmiga hängsmycken att köpa till ditt berlockarmband – eller varför inte ge bort en berlock i guld eller silver till någon du tycker om?

Berlocker

75 produkter

 

Berlocker för personliga armband

Berlockarmbandet, som blev riktigt populärt under 1800-talet, har återigen kommit att bli en trendig accessoar. Den stora populariteten ligger i att en berlock, som är ett litet hängsmycke som du fäster på ett armband, gör det enkelt och roligt att styla armband som känns riktigt personliga. 

Berlocker finns i många olika utföranden – från enkla pärlor, till berlocker med bokstäver, figurer i ädelmetaller och gnistrande stenar. En berlock i silver eller guld är ett klassiskt val. Ett sött berlock-hjärta eller en berlock med en bokstav är populärt när du vill skapa ett extra personligt armband. Kanske med en berlock-bokstav i guld som representerar ditt, din älsklings eller ditt barns namn.

Matcha din stil med berlockarmband

Älskar du smycken som går att variera och styla med dina outfits, oavsett vilken stil du känner för i stunden? Då är berlockarmbandet perfekt för dig. Med ett enda armband kan du byta berlocker efter humör. Bär det ensamt som det är – eller kombinera med dina andra armband för att stärka din personliga stil ytterligare. 

Ena dagen bär du kanske armbandet med endast en berlock-bokstav, eftersom du bara vill ha något diskret som glittrar på din handled. Till festen, när du vill ha ett riktigt statement-smycke, kan du dekorera ditt armband med flera berlocker i form av figurer, bokstäver, pärlor och glittrande stenar som matchar kvällens festliga outfit. 

Eftersom berlockarmbandet går att variera och uppdatera i oändlighet, tröttnar du inte på att bära smycket. Vackra kedjelänkar och berlocker är därför också perfekta gåvor till någon du tycker om. Kanske blir det tradition att alltid lägga till en ny berlock till samlingen vid en speciell årsdag, födelsedagen eller på alla hjärtans dag?

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Smyckesmaterial

  • Smyckessten

  • Kollektion

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in