Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sophie Bille Brahe
NK-exklusivt

Sophie Bille Brahe

Upptäck smycken från danska Sophie Bille Brahe med en minimalistisk stil och en modern twist. Läs mer

Smycken Dam

Smycken förstärker din personliga look, både till vardags och fest. Hos oss på NK finner du många fina smycken för dam i en stilren design. Unna dig själv något vackert – eller köp en gåva till någon du tycker om.

960 produkter

 

Fina smycken för alla tillfällen

Smycken av olika slag är någonting människan klätt sig i sedan urminnes tider. Som ett tecken på rikedom, för att visa sin kärlek eller för att vi helt enkelt velat förhöja vår naturliga skönhet. I dag är smycken en så naturlig del av våra liv att nästan alla bär dem dagligen. Vi använder dem för att förstärka vår stil och som accessoarer när vi vill piffa upp våra outfits.

I varje kvinnas garderob finns det plats för smycken som är tidlösa, som håller även när trender förändras. Att satsa på klassisk design är ett smart val – det passar alltid, vare sig du klär dig för en vanlig jobbdag, fest eller en formell middag. Därför hittar du alltid smycken för dam i guld, silver och med pärlor hos oss på NK. Välj mellan vackra hängsmycken, armband och örhängen för dam från vårt exklusiva sortiment.

Smycken för dam av hög kvalitet

Letar du efter fina smycken du kan använda varje dag – eller kanske något extra iögonfallande för speciella tillfällen? Kanske vill du överraska någon speciell på alla hjärtans dag, studenten, födelsedagen eller mors dag? Damsmycken är något som de allra flesta kvinnor uppskattar att få i present, oavsett ålder eller anledning.

Hos oss på NK hittar du flera sofistikerade smyckesmärken för dam. Klassiska och exklusiva, såväl som moderna smycken formgivna av nordiska designers. Vi handplockar vårt sortiment med minutiös noggrannhet – därför kan du vila tryggt i vetskapen om att du får vackra accessoarer av hög kvalitet när du handlar smycken online hos oss.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet