Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Broscher Dam

Broschen är ett klassiskt och ofta mycket väldesignat smycke, som kommit att pryda många kvinnors kläder genom årtusenden. Här på NK har vi valt ut ett exklusivt sortiment av snygga broscher för dam i olika design. Vilken brosch får lyfta din outfit?

Broscher

2 produkter

Broscher – klassisk accessoar för dam

Broschen är det klassiska och mångsidiga smycket, som förr var en mycket populär accessoar bland kvinnor. Efter att i många år nästan ha varit bortglömd, har den nu blivit trendig på nytt. Broscher har nämligen förmågan att verkligen lyfta din outfit och ge den en känsla av lyx.

En brosch kan bäras på många olika vis. På kavajslaget, kappan eller blusen till exempel. Det kan också vara ett snyggt sätt att hålla en scarf på plats. Eller varför inte dekorera din favoritväska med en elegant guldbrosch, för att piffa upp den lite extra när du ska klä upp dig? Med broscher för dam är möjligheterna många – både till vardags och fest.

Förstärk din unika stil med broscher

Broscher för dam finns i många olika varianter, material och modeller. Genom tiderna har de ofta varit utsmyckade med ädelstenar, pärlor och strass – men idag hittar du även många tuffare broscher för dam med mer moderna motiv. Stjärnor, fjädrar, säkerhetsnålar och djurmotiv är vanliga exempel – utöver de mer klassiska ovala, fyrkantiga eller rosettformade broscherna.

Gillar du en elegant stil, kan en snygg guld- eller silverbrosch i klassisk stil verkligen förhöja intrycket av din look. Eller varför inte titta på en designerbrosch, i form av en logotyp från något av våra mest kända modehus? Vill du istället förstärka din tuffa, rockiga personlighet kanske du fastnar för en modern brosch med kedjelänkar och döskallar.

Shoppa exklusiva broscher online hos NK

En brosch är en lika trevlig present till dig själv, som den kan vara till en uppskattad vän eller familjemedlem. Här hos oss på NK kan du köpa broscher från några av våra mest exklusiva formgivare och modehus. Välkommen att upptäcka vårt sortiment av broscher för dam, online.

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Smyckessten

  • Kollektion

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in