Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Örhängen Dam

Elegant och klassiskt – eller unikt och roligt? Komplettera och matcha din outfit med vackra örhängen för dam köpta hos oss på NK. Här hittar du ett handplockat sortiment av fina och exklusiva örhängen, perfekta för både vardagstillfällen och festligheter.

350 produkter

 

Fulländad look med örhängen för dam

Örhängen har varit en högt älskad accessoar i många sekler och i alla möjliga kulturer. Vi förstår det. Örhängen för dam, vare sig de är små eller stora, diskreta eller iögonfallande, har förmågan att ta din look till en helt annan nivå. Många kvinnor är det som faktiskt alltid har ett par örhängen i silver eller guld på sig, oavsett vilka kläder de bär. 

Ett par små stiftörhängen, studs eller örhängen med pärlor kompletterar vardagslooken, medan stora örhängen med glittrande stenar, eller vackert hängande örhängen kan lyfta din lilla svarta så att du snabbt kan gå från kontorsklädd till festfixad. Kanske är du personen som älskar stora örhängen vars dramatiska effekt drar blickarna till sig? Oavsett vilken din smak är, så är en sak säker – örhängen fulländar din personliga look på nolltid.

Klassiska örhängen i silver eller guld

Det finns ett par modeller på örhängen som alltid är trendiga. Pärlörhängen är ett exempel som kan se lika uppklätt och elegant ut, som de kan göra sig fina till vardags. Det gäller även mindre guldörhängen för dam eller silverörhängen för dam som är prydda med små diamanter, strass eller andra stenar. Det spelar ingen roll hur modet förändras – dessa är ändå alltid lika tidlösa och populära. 

En annan, evigt populär, modell av örhängen är ringar, eller så kallade “hoops”-örhängen. De finns i både små och stora varianter, där vissa är enkla silver- eller guldringar, medan andra örhängen i form av ringar kan vara prydda med stenar, hängen och annorlunda texturer.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet