Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ringar Dam

Hör du till dem som känner sig nakna utan minst en ring på fingret? Här på NK har vi samlat ett variationsrikt sortiment av trendsäkra och lyxiga ringar för dam. Stilrent och klassiskt, eller ett trendigt statement piece – vad väljer du?

407 produkter

Trendiga ringar i exklusiv design

Ringar är smycken som burits av människan i århundraden – som modeaccessoar och som symbol för sådant som status, äktenskap och trolovningar. Vissa människor bär helst något enkelt och diskret på ringfingret, som en tunn silverring. Andra älskar att pryda fingrarna med häftiga och dramatiska ringar som förstärker deras personliga stil.

Oavsett om du söker stilrena silverringar eller extravaganta guldringar, kan du hitta något som passar din stil här i vårt sortiment på NK. Här finner du alltid ett handplockat utbud av säsongens trendigaste ringar för dam – såväl som ringar i tidlös design. Välkommen att utforska vårt exklusiva utbud.

Välj rätt storlek på dina ringar för dam

Är du osäker på vilken ringstorlek du ska välja när du köper ringar online? Det kan du enkelt råda bot på, genom att ta reda på vilken storlek du har. Allt du behöver är en ring du redan har hemma, som passar ditt finger, samt en linjal/måttband. Det finns två olika sätt att räkna ut din ringstorlek på:

  1. Mät ringens diameter på det bredaste stället. Antalet millimetrar du mäter upp på insidan av ringen, det är din ringstorlek. Ringar för dam mäter ofta mellan 15–21 millimeter i diameter.
  2. Mät ringens inre omkrets med hjälp av ett måttband. En omkrets på exempelvis 52 millimeter, motsvarar sedan storlek 52.

Köp din designring för dam online – hos NK

Vill du unna dig själv en lyxig designring, som förstärker din look? Hos oss på NK kan du shoppa ringar för dam från flera exklusiva modehus och smyckesdesigners. Upptäck vårt sortiment av snygga designerringar för dam, online.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet