Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelremsväskor Dam

Axelremsväskan är – och förblir – en av de absolut mest klassiska modeller på damväskor. I vårt handplockade sortiment på NK, kan du botanisera bland många snygga och exklusiva modeller när du är på jakt efter en högkvalitativ axelremsväska för dam.

128 produkter

 

Axelremsväska för dam – en älskad klassiker

En snygg axelväska för dam är ett måste i de flesta kvinnors samling av accessoarer. Axelremsväskan, som ju helt enkelt är en handväska med axelrem, är inte bara praktisk och stilsäker, utan den är och förblir även en av våra mest tidlösa klassiker bland damväskor. 

Kanske ligger väskans popularitet i att den passar oavsett tillfälle och finns i så många format. 

En liten axelremsväska är perfekt att bära med sig på utekvällen – tillräckligt stor för att få plats med det mest essentiella – men utan att bli otymplig. En större modell däremot, tar dig igenom vardagen och rymmer både mobilen, surfplattan, laptopen, necessären och plånboken. Ja, allt du kan tänkas behöva under en dag på skolan, jobbet eller när du är på språng.

Välj en axelväska för dam i en design som passar dig

Axelremsväskor för dam finns i flertalet designer, stilar och material. Sportiga, roliga, klassiska eller extravaganta – det finns något för varje kvinna och personlighet. På samma vis kan axelremmarna finnas i olika utföranden. Smala band, tjocka och viktfördelande, reglerbara remmar och kedjelänkar i guld eller silver, är bara några exempel.

En brun eller svart axelremsväska för dam i skinn är ett klassiskt val som alltid är på modet. Det är den perfekta basväskan för dig som vill ha en axelväska som är enkel att matcha med dina kläder, oavsett hur din outfit för dagen ser ut. Vill du att väskan ska kännas extra personlig kan du välja en med snygga detaljer som tuffa nitar, gulddekorationer, quiltade ytor, kedjor eller kanske en spännande struktur.

Men axelremsväskor för dam finns i så många fler utföranden än klassiskt brunt och svart. En beige eller vit axelremsväska är också alternativ som är enkla att matcha till det mesta. Eller varför inte testa en röd, klargul eller flerfärgad axelbandsväska? Med en sådan kan du snabbt ge en annars monokrom eller dämpad outfit, lite mer personlighet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet