Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Crossbodyväskor Dam

Trendig, chic och praktisk – förstärk din stil med en snygg crossbodyväska för dam. Hos oss på NK hittar du ett brett och handplockat sortiment av crossbodyväskor för dam. Klassiskt i svart, leopardmönstrat eller lekfullt bubbelgumsrosa? Vilken crossbodyväska blir din favorit?

93 produkter

Crossbodyväska för dam – smidig och mångsidig

Crossbodyväskan är väskmodellen som till utseendet liknar den klassiska axelremsväskan, men som bäst tvärs över kroppen istället för på axeln. Tidlös och praktisk, rymmer den alla dina mest essentiella ägodelar som mobil, plånbok och nycklar – utan att bli vare sig otymplig eller tung. Därför passar den lika bra till vardagens ärenden och jobb, som till utekvällen med vännerna.

Mångsidigheten i denna nätta väskmodell – och det faktum att du alltid bär dina ägodelar tryggt förvarade nära kroppen – gör crossbodyväskan till en uppskattad favorit hos många kvinnor. Fashionista, student, livspusslande småbarnsmamma eller karriärskvinna. Oavsett vem du är, är en sak säker; en crossbodyväska för dam hör hemma i din basgarderob.

Sportig, elegant eller tuff – vilken crossbodyväska passar dig?

Precis som med de flesta andra väskmodeller, kan en crossbodyväska för dam se väldigt olika ut. Du hittar crossbodyväskor som är sportiga, lekfulla och tuffa i sin design, såväl som eleganta och minimalistiska. Och precis som en crossbodyväska kan ha ett brett band, kan de komma med smala, korta eller långa axelband.

Vill du ha en lättmatchad och liten crossbodyväska som funkar till det mesta? Investera då i en brun, beige eller svart kulör, vars design är klassisk och stilren. Kanske med en kedjerem i guld eller silver, om du vill piffa upp intrycket lite extra? Önskar du istället liva upp din outfit eller kanske förstärka din kaxiga, lekfulla personlighet? Kika då på färger som orange, solgult och cerise – eller varför inte en mönstrad crossbodyväska för dam?

Shoppa trendsäkra crossbodyväskor online på NK

Söker du en trendsäker crossbodyväska av hög kvalitet? Hos oss på NK hittar du just det – från flera av våra mest populära märken. Välkommen att upptäcka vårt utbud av crossbodyväskor för dam online.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet