Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handväskor Dam

Handväskan har varit kvinnans kanske mest trogna accessoar i århundraden. På NK älskar vi verkligen märkesväskor av alla de slag. I vårt välsorterade sortiment finner du både klassiska och moderna handväskor för dam, från flera exklusiva designermärken.

267 produkter

Det var under 1800-talet som kvinnor först började bära väskor kring handleden, likt det vi i dag kallar handväskor. Sedan dess är handväskan en accessoar som kommit att betyda mycket för kvinnan – både av praktiska och estetiska skäl. I den bär vi inte bara med oss mobilen, plånboken, läppstiftet och annat smått, utan den bär även en stor del av vår personlighet. 

En handväska för dam kan vara liten eller stor, sportig, elegant, extravagant eller diskret. Vi bär den som en förlängning av oss själva, och älskar dem så mycket att de allra flesta av oss äger fler än en. Från den lilla kuvertväskan och handväskan med axelrem, till den rymliga weekend-väskan. Det finns en handväska för alla tillfällen och personligheter.

Om du bara ska köpa en enda handväska för dam i ditt liv – satsa då på kvalitetsmärken. En väl omhändertagen märkesväska kan utan problem hålla livet ut. Särskilt när det kommer till en klassisk handväska i skinn. De är tidlösa, mångsidiga och kommer i flera klassiska nyanser som svart, cognac, brun och beige. En handväska i svart eller brun nyans passar dessutom till allt. 

Hos oss på NK kan du botanisera bland snygga handväskor från välkända märken och designers. Välj bland klassiska modeller, vackra material och exklusiv design. Vilken typ av handväska för dam söker du? En stilren vardagsmodell eller en iögonfallande statement-väska i en häftig accentfärg? Vad du än väljer så vet vi en sak med säkerhet – din handväska berättar för omvärlden vem du är.

Filter

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet