Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Necessärer Dam

Är du på jakt efter en snygg och praktisk necessär? Oavsett om du söker en liten sminkväska till vardagssminket eller en stor necessär att ta med på weekendresan, kan du hitta det i vårt sortiment. Upptäck våra necessärer för dam på NK.

12 produkter

Snygga sminkväskor och necessärer för dam

Necessären är ett måste för de flesta moderna kvinnor som gillar att ha ordning bland sina skönhetsprodukter och toalettartiklar. Necessärer och sminkväskor hjälper dig helt enkelt att samla alla dina produkter på ett och samma ställe. Vare sig de ligger i badrummet, i handväskan, i gymskåpet eller omsorgsfullt nerpackade i resväskan inför semestern.

Necessärer för dam finns i många olika modeller och material. Vissa är diskreta, i neutrala färger och minimalistiska – andra är utsmyckade med dekorativa detaljer, har intressanta texturer, läckra färger och mönstrade tyger. Vilken typ av person är du? Den som väljer en klassiskt svart necessär i läder eller kanske den som låter lekfullheten styra?

Necessärer för dam i olika storlek

Det finns en necessär för varje kvinna och tillfälle. Från den lilla sminkväskan där endast det mest essentiella ryms, till den stora necessären som utrustats med praktiska fickor och fack. Många stora necessärer för dam kommer även med en praktisk krok så att den kan hängas på väggen. Vilken sminkväska eller necessär som passar dig däremot, beror helt på dina behov.

Ska du gå på aw direkt efter jobbet? Då klarar du dig ofta med en liten sminkväska där du kan stoppa ner läppstiftet, pudret, kanske en liten parfymflaska och små accessoarer. Ska du däremot iväg på en längre resa, kan du ha nytta av en stor sminkväska eller necessär för dam. Där ryms utan problem både hygienartiklar, smink, hårborste och plattången.

Köp necessärer för dam från designermärken hos NK

Älskar du exklusiv kvalitet och lyxig design? Hos oss på NK kan du inte bara köpa fina necessärer för dam online – du hittar även modeller från flera av våra mest populära designermärken. Upptäck vårt handplockade sortiment av necessärer för dam här på NK.