Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäckar Dam

Är du på jakt efter en trendsäker och snygg ryggsäck för dam? Väskmodellen som förr endast användes till träning, skolböcker och vandring, är i dag en av de mest trendiga accessoarerna. Upptäck vårt utbud av ryggsäckar för dam hos NK.

12 produkter

 

Stilsäkra ryggsäckar för dam

Söker du efter en typ av väska som är både rymlig och låter dig ha händerna fria? Gör du ogärna avkall på stil, samtidigt som du söker hög komfort? Då är en moderiktig ryggsäck för dam perfekt för dig. Denna praktiska accessoar är absolut ovärderlig när du vill kunna bära med dig dina personliga ägodelar till jobbet, universitetet, på tåget, stan eller helgresan. 

I dag finns det ett stort utbud av både stilsäkra och snygga ryggsäckar, som passar vardagens bestyr, såväl som mer dressade outfits. I vårt sortiment har vi samlat trendiga ryggsäckar för dam, från populära märken, kända för att leverera hög kvalitet.

Stor eller liten ryggsäck för dam?

Från en multifunktionell, rymlig ryggsäck för dam till vandring och den evigt trendiga Fjällräven Kånken – till en elegant läder-ryggsäck för dam i miniformat. Ryggsäckar finns för massor av olika användningsområden och varierar därför stort i både format och design. Vilken storlek du väljer på just din ryggsäck beror därför både på dina behov och din smak. 

En större ryggsäck passar utmärkt när du är på resande fot eller vill få plats med både necessär, ombyte, böcker och laptop i din ryggsäck för dam. En mindre ryggsäck blir istället din bästa vän på shoppingrundan, utekvällen eller under den dagliga pendlingen till jobbet, när det endast är plånbok, mobilen och annat smått som behöver rymmas.

Olika material och design på ryggsäckar för dam

Bland de ryggsäckar för dam som kommit att få en stark trendstämpel hittar du bland annat material som läder, mocka, canvas och quiltad textil. I takt med att ryggsäckens modestatus höjts har även dekorationer som kedjor, tuffa nitar, strass, kedjelänkar och snygga metallspännen börjat pryda ryggsäckarna.

En brun eller svart ryggsäck för dam, exempelvis i läder, är klassiskt, elegant och tidlöst. De är lätta att matcha med olika outfits och blir dessutom ofta finare med åren. En mer avslappnad canvas-ryggsäck för dam är också ett populärt val, som du kan hitta i alla tänkbara färger och modeller som kan anpassas till din personliga stil.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet