Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DUBBLA POÄNG 23 SEPTEMBER - 2 OKTOBER FÖR DIG SOM ÄR ELLER BLIR NYCKELKUND. LÄS MER HÄR.

Totebags Dam

Är du kvinnan som ofta är på språng, kommer du älska en rymlig toteväska. Denna klassiker finns i traditionell, såväl som modern design. Praktisk och snygg – hitta din favorit av denna trendiga väskmodell här hos oss på NK.

Tote bags

12 produkter

 

Vad är en toteväska?

En tote bag för dam, även kallad shoppingväska, är en stor väska som karaktäriseras av sin fyrkantiga form och två längre axelremmar. Du kan bära den i handen eller hängd över axeln, exempelvis när du shoppar, ska till jobbet eller vid andra tillfällen när du behöver en snygg väska som ändå rymmer en del. En tote bag för dam har sällan inre eller yttre fickor.

Olika varianter av en tote bag för dam

Precis som alla andra väskmodeller, görs även toteväskan i många olika varianter. Traditionellt sett är canvas och andra textilier det material en toteväska främst tillverkades i, men i dag kan du utan problem hitta en tote bag i läder eller mocka. De senare materialen ger en annars lätt och ledig väskmodell, en mer formell och stilig look. 

En tote bag i tyg eller canvas känns oftast mer avslappnad. Givetvis kan de användas på stan eller till jobbet, men de är också perfekta till stranden, gymmet eller när du ska handla på mataffären.

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper