Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekendbags Dam

Ska du resa bort ett par dagar eller kanske ta en weekend i London? Då är en weekendväska den ultimata väskan för dig. Upptäck vårt sortiment av weekendväskor för dam i exklusiva modeller – givetvis handplockade av oss på NK.

Weekend bags

1 produkter

 

Res med stil – köp en weekendväska för dam

Weekendväskan är väskan gjord för dig som älskar att resa lätt, stilfullt och utan krångel. Rymlig nog för att få plats med det som behövs – men behändig nog att orka bära och passera som handbagage på flyget. Det är ett optimalt val för dig som ska resa bort på spahelg med tjejkompisarna, spendera ett par dagar i en metropol eller för dig som ofta åker på jobbresor. 

Men en stor weekendbag för dam passar precis lika bra till gymmet, med sina praktiska fack och smarta detaljer. Det finns helt enkelt många tillfällen då en snygg och trendig weekendväska för dam kan komma väl till pass. För vem har sagt att man inte kan resa med stil bara för att man vill resa lätt?

Materialet sätter stilen på din weekendbag för dam

Den traditionella weekendväskan är designad i en klassisk bag-modell. Men i takt med att weekendväskan har blivit trendigare, har flera olika modeller börjat dyka upp i både små och maxade format. Välj mellan material som canvas, mjuk mocka eller organisk bomull. Eller varför inte en stilren och snygg weekendbag i läder för dam?

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper