Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Frederic Malle
Varumärkesbild Frederic Malle

Frederic Malle

Frédéric Malle grundade Editions de Parfums som ett förlag för kända parfymörer och deras mest innovativa verk. Som parfymexpert handplockar Frédéric Malle parfymörer och samarbetar med dem individuellt för att skapa konstverk som representerar det bästa inom varje doftkategori. Tillsammans fortsätter de att höja standarden för modernt parfymeri.

54 produkter

Hitta mästerverk inom parfymkonsten hos oss på NK. Här har vi samlat en stor kollektion av parfymer från Frédéric Malle – en pionjär inom parfymskapande som handplockar och samarbetar med världens främsta parfymörer för att skapa helt unika dofter.

Frédéric Malle – innovativa dofter från världsledande parfymörer

Frédéric Malle växte upp i Paris, där dofter alltid spelat en oerhört viktig roll och ses som en lika viktig accessoar som handväskan. Malle ärvde på så vis en unik syn på parfym och fick ett stort intresse för dofter redan från ung ålder. Efter att ha arbetat vid Laboratoires Roure, där han samarbetade med en mängd framstående parfymörer, blev han expert på såväl formulering och råmaterial inom parfymskapande. Hans djupa förståelse för den tekniska konstruktionen bakom parfymer lade grunden för hans unika tankesätt och stil inom doftvärlden.

År 2000 grundade Frédéric Malle sitt varumärke Editions de Parfums. Här har han genom åren samarbetat med några av världens främsta parfymörer. Malle jämför sitt eget arbete med en redaktör på ett bokförlag – varje skapelse utformas genom ett tätt samarbete mellan konstnär och redaktör, och resulterar i ett tidlöst mästerverk. Målet är att skapa dofter som står emot tidens prövningar, även kallade “morgondagens parfymklassiker”.

Fréderic Malle-parfymer för både dam och herr

I Frédéric Malles spännande doftuniversum får du ta del av såväl herr- som damparfymer av exceptionell kvalitet. Varje flaska från Frédéric Malle representerar en djup förståelse för utformandet av innovativa och förförande dofter, samt en strävan efter att skapa tidlösa klassiker. Oavsett om du föredrar lätta och blommiga eller kryddiga och tyngre doftnoter erbjuder Frédéric Malle en doft för varje personlighet och tillfälle.

För kvinnor som söker en sofistikerad och fräsch doft är Portrait of a Lady ett populärt val. Denna innehåller en sensuell blandning av ros och patchouli. Heaven Can Wait är en annan fräsch damparfym med eleganta noter av iris, ros och persika. Söker du en tyngre doft? Dans Tes Bras har en intim, djup och tyst sensualitet med härliga noter av sandelträ och mysk. För männen finns den fräscha Vetiver Extraordinaire med noter av sandelträ, cederträ och citrus, samt den förföriska French Lover med både träiga och kryddiga inslag. Välkommen att genomföra ditt köp av parfymer från Frédéric Malle online eller i våra varuhus redan idag.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet