Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Böcker

Sjunk ner i favoritföljen med en spännande deckare, eller varför inte ge bort en bok i present? Hos oss på NK hittar du böcker i många olika format. Självbiografier, romaner, läckra kokböcker och vackert illustrerade barnböcker – vilken genre gillar du?

34 produkter

I en hektisk vardag finns det ibland inget skönare än att få varva ner tillsammans med en fängslande bok. Kanske är du läslusen som hela livet slukat böcker från pärm till pärm på nolltid? Eller den som gärna läser några rader innan ögonen sluts om kvällen? Oavsett om du ofta läser i vardagen eller om du sällan har tid med böcker förrän semestern kommer, så hittar du hos oss på NK många läsvärda exemplar.

Från den fängslande romanen och självbiografin om den ikoniska kändisen, till deckaren som får blodet att isa sig i ådrorna. Eller varför inte köpa hem ett par fina böcker till kvällsmyset med barnen? Hos oss finns det böcker i många olika genrer och för alla tänkbara smaker.

Böcker är fantastiska. De stimulerar våra sinnen, utvecklar vår fantasi och inte minst vår språkförmåga. Fyllda av kunskap, spännande världar och inspirerande livshistorier, tar de oss på mentala och emotionella resor vi många gånger minns resten av livet.

Upptäck vårt stora utbud av böcker på NK. Hos oss kan du köpa böcker online, oavsett om du söker ny kvällslektyr, en fin bok att ge bort eller böckerna som tar dig genom semesterns lata dagar i solstolen.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet