Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Badrumsinredning

Är du på jakt efter snygg badrumsinredning som förhöjer trivseln i ditt badrum? Oavsett om du söker en fin tvålpump eller ska styla badrummet helt från grunden, kan du hitta det hos oss. Upptäck vårt sortiment av badrumsinredning, här på NK.

32 produkter

Höj trivseln i badrummet med badrumsinredning

Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum. Det står för funktion och renlighet, men spelar även ofta huvudaktör när du vill koppla av och njuta av en stunds egentid. Därför lägger många av oss stor vikt vid att skapa trivsamma badrum. Med snygg och smart badrumsinredning kan du med enkla medel styla ditt badrum, utan att du behöver lägga en förmögenhet.

En dekorativ tvålpump eller finare tvål ger genast en lyxigare känsla. Byt ut den trista toalettborsten i plast, mot en i rostfritt stål och känslan blir genast mer elegant. Eller varför inte komplettera din badrumsinredning med en stilren pedalhink? Lägg till små detaljer som gröna växter, doftljus och exklusiva textilier – och du har snart en avkopplande oas att trivas i.

Snygg badrumsinredning online hos NK

För dig som vill skapa och inreda ett vackert badrum, har vi på NK tagit fram ett välsorterat sortiment av märkesprodukter och badrumsdetaljer som gör det möjligt. Välkommen att köpa stilsäker badrumsinredning online hos oss på NK.