Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Inredning

Skapa ett trivsamt hem, med heminredning och dekorativa detaljer. Från askar och ljusstakar, till vaser och karaffer – i vårt sortiment hittar du allt du behöver för att ge ditt hem en personlig prägel. Köp inredning online, hos oss på NK.

716 produkter

Exklusiv inredning för hemmets alla rum

Det är de små, personliga detaljerna som gör ditt hem. Det kan vara vasen du ärvt av din mormor, som påminner dig om barndomens somrar på landet. Eller de fina tavlorna du hängt på väggen, bestående av favoritcitat och vackra motiv. Skulpturen i din bokhylla, den vackra asken på sidobordet eller de dekorativa ljuslyktorna som förgyller varje mysig stund i ditt hem.

Små detaljer likt dessa förstärker inte bara din personliga prägel och inredningsstil. De påverkar också hela hemmets känsla, genom att knyta samman rummen och på så vis skapa upplevelser. Upplevelser, som med tiden blir till minnena som fyller och gör ditt hem. Från barnens första, stapplande steg i ert vaniljdoftande vardagsrum, till den romantiska middagen med tända ljus då ni förlovade er.

Vilka minnen och upplevelser vill du skapa i ditt hem? Hos oss på NK finner du ett stort och variationsrikt sortiment med exklusiv inredning och dekoration, för hemmets alla rum.

Välj rätt heminredning till din stil

Vilken typ av inredning och design just du dras till, det är en högst personlig fråga. Där den ena personen trivs bäst i en avskalad miljö, med lugna, jordnära färgval och organiska material – uppskattar den andra en eklektisk heminredning, där energi hämtas ur pigga kulörer, en mix av stilar och intressanta former. Fundera över vad just du tycker om och trivs med – och välj din heminredning därefter.

Gillar du modern inredning, med en touch av skandinavisk design? Välj då din inredning med omsorg och satsa på detaljer i tidlösa naturmaterial som trä, sten och ull. För att förstärka en industriell stil kan du plocka in gjutjärn, färgat glas och mässing – eller varför inte en skulptur i betong? Bland våra utvalda inredningsprodukter på NK finner du detaljerna och guldkornen som förhöjer ditt hem – oavsett stil eller smak.

Shoppa trendsäker inredning online på NK

Söker du heminredning som är klassisk och tidlös nog att hänga med genom föränderliga trender? Eller något som känns fräscht och modernt, i enlighet med säsongens hetaste inredningsmode? På NK jobbar vi ständigt med att hålla vårt sortiment av inredningsprodukter uppdaterat. Detta för att kunna erbjuda våra kunder ett kvalitativt och tidlöst utbud av fina inredningsdetaljer och dekorationer.

Hos oss kan du köpa stilren och trendsäker inredning i många olika material, kulörer och utföranden. Ljushållare, vaser, doftljus och karaffer – vilken slags inredning söker du?

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet