Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förvaring

Behöver du skapa bättre struktur och förvaringsmöjligheter i ditt hem? Här har vi på NK samlat snygg och smart förvaring. Från fina boxar och askar, till stilrena smyckesskrin där du kan samla dina favoritsmycken. Vilken typ av förvaringslösning behöver du?

92 produkter

Avskyr du känslan av stökiga utrymmen och allt-i-allo-lådor där småprylar hamnar helt i oordning? Eller känslan av att ha förlagt nycklar eller räkningar, som inte kan hittas när du behöver dem? Du är med största sannolikhet inte ensam. Få saker kan kicka igång stress och irritation, som ett oorganiserat och rörigt hem. Men det är enkelt att råda bot på – med smart förvaring.

Ett trendigt läderfat på hallbordet kan ge en samlingsplats för nycklar. En vävklädd box på soffbordet kan agera hem åt tändstickor, tv-kontroller och några värmeljus. Med ett brevställ eller en dokumentsamlare kan du hålla ordning på papper och räkningar. Eller varför inte organisera dina byrålådor med hjälp av boxar, för att snabbt få en överblick när du letar efter något?

På senare år har det kommit att bli allt vanligare – hemmakontoret. I takt med pandemin har många insett hur skönt det är att ha ett utrymme hemma, där de kan ta emot videosamtal och ta hand om diverse jobbsysslor.

Med smart och snygg förvaring kan du förhöja ditt hemmakontors stilkänsla, samtidigt som du får en välorganiserad arbetsplats. Vare sig du söker småförvaring till sådant som gem, pennor och häftstift – eller om du behöver en snygg arkivbox till viktiga dokument, kan du hitta det hos oss på NK.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet