Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Inredningsdetaljer

Ett personligt hem är ett trivsamt hem. Hos oss på NK hittar du ett stort utbud av både coola och klassiska inredningsdetaljer. Hitta något fint att inreda med, som ger ditt hem den där personliga prägeln.

 

65 produkter

Lyxiga inredningsdetaljer för alla smaker

Många små inredningsdetaljer som kan associeras med dig och visar vem du är, hjälper dig att skapa ett personligt hem där både du och andra trivs. Hos oss på NK hittar du ett varierat sortiment av snygga inredningsdetaljer, oavsett om du bor stort eller litet, helt själv eller med andra.

Välj bland lyxiga ramar, skulpturer och fat som ger ditt hem en personlig touch, samtidigt som det blir levande och hemtrevligt. Föredrar du stilrena skulpturer i klassiska färger som silver och guld – eller mer lekfulla detaljer som trädjur och färgglada fat? Hos oss på NK hittar du ovanliga inredningsdetaljer för alla smaker.

Köp klassiska inredningsdetaljer i present

Våra fina inredningsdetaljer passar utmärkt att ta med som personliga presenter på festen eller middagen. En lite annorlunda inredningsdetalj, som en skulptur, en designklassiker eller ett inramat foto gör ofta mottagaren extra glad, då det inte sällan tyder på eftertanke och anspelar på era gemensamma minnen.