Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Badrumstextilier

Vem älskar inte ett vackert inrett badrum med hög trivselfaktor? Här hos oss på NK kan du välja bland kvalitativa badrumstextilier såsom handdukar och badrumsmattor, som vi valt ut från flera av våra mest populära märken. Upptäck vårt sortiment av badrumstextilier online.

115 produkter

Skapa en känsla av lyx med fina badrumstextilier

En skön badrumsmatta under bara fötter när du borstar tänderna på morgonen. En sammetslen handduk att svepa runt en nyduschad kropp. Ett dekorativt duschdraperi som håller golvet utanför duschen torrt – och samtidigt förstärker din personliga inredningsstil. Badrumstextilier gör verkligen mycket för trivseln i ett badrum. Inte bara rent praktiskt, utan även ur en dekorativ aspekt.

Vill du också åt den där lyxiga känslan du ser i badrum som visas upp i heminredningsreportage? Satsa då på att komplettera badrumsinredningen med fina textilier av hög kvalitet. Ditt badrum kommer snart att kännas både varmare, lyxigare och mer ombonat.

Köp badrumstextilier av exklusiv kvalitet på NK

I vårt sortiment av badrumstextilier online på NK, finner du alltid produkter av exklusiv kvalitet. Här kan du köpa textilier till badrummet av 100 % bomull och olika bomullsmixar, såväl som av högkvalitativt linne – känt för att ha en extra hög absoptionsförmåga.

Botanisera bland olika kulörer och iögonfallande mönster, här bland våra exklusiva badrumstextilier på NK.